BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87

Bir anda incecik olan ünlüler

Bir anda incecik olan ünlüler

Kendimi bisiklet pompasıyla şişirilmiş gibi hissediyordumbazıları her ne kadar "ben kilolarımla barışığım" dese de gösteri dünyasının ünlüleri için formda hatta zayıf olmak önemli. bu yüzden de buldukları her fırsatta zayıf, hatta en zayıf olmaya çalışıyorlar. her birinin sırrı ve yöntemi de...

Bir anda incecik olan ünlüler

KENDİMİ BİSİKLET POMPASIYLA ŞİŞİRİLMİŞ GİBİ HİSSEDİYORDUM
Bazıları her ne kadar "Ben kilolarımla barışığım" dese de gösteri dünyasının ünlüleri için formda hatta zayıf olmak önemli. Bu yüzden de buldukları her fırsatta zayıf, hatta en zayıf olmaya çalışıyorlar. Her birinin sırrı ve yöntemi de diğerinden farklı.

İşte zayıflama mucizesi yaratan ünlüler...
Kaynak:hürriyet

Bir anda incecik olan ünlüler

YATTIĞI YERDE ZAYIFLADI
"Bir insanın yattığı yerden kilo verip forma girebilir" desek kimse inanmaz büyük olasılıkla. Ya da bunu bir tür hayal olarak nitelendirir. Ama İngiltere'de TV için hazırladığı yemek programlarıyla tanınan Nigella Lawson'ın başına gelen tam da bu..Her ne kadar zorunlu olarak hareketsiz kalsa da 10 kilo verdi Lawson.

52 yaşındaki Lawson, ayağından geçirdiği bir operasyon nedeniyle rahatça yürüyemediği için kilo kaybetti.

Bir anda incecik olan ünlüler

Geçen yıl burkini benzeri bir giysiyle denize girerken görüntülenen Lawson, aldığı kilolar yüzünden magazin basını tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Bir anda incecik olan ünlüler

Lawson yaşadıklarını şöyle anlattı: "Ayak kemiğimle ilgili bir sorun yüzünden operasyon geçirdim. Bu yüzden de rahatça yürüyemez hale geldim. Buzdolabına kadar bile rahatça yürüyemiyordum yani. Bu güzel bir diyet sayılabilir. Aslında yemek yemeyi kesmedim. Birine 'bana bir dilim kek getirebilir misin' diyebilirsiniz. Ama aynı şeyi ikinci kez istemez utanç verici. Buzdolabına gitmek için gerçekten acıkmayı bekledim. Bu da kilo vermemi sağladı."