BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.296,55
HABER /  GÜNCEL

Bilecik saatlik tahmin hava durumu fena geliyor!

Bilecik hava durumu son tahminler korkuttu meteoroloji Bilecik için saatlik hava durumu tahminini yayınladı. Bugün öğleden sonra başlaması beklenen sağanak yağış özellikle yarın, 14 Eylül cuma günü etkisini giderek arttıracak. Bilecik haritalı 5 günlük hava durumuna bakıldığında ise yağışlar haftasonu da etkili olacak.

Abone ol

BİLECİK hava durumu meteoroloji saatlik tahmini korkuttu. Bugün öğleden sonra başlaması beklenen sağanak yağış gün boyunca etkili olacak. Bilecik 5 günlük haritalı hava tahminlerine bakıldığında ise Bilecik'de asıl sağanak yağış yarın (14 Eylül) cuma günü yaşanacak. Bilecik saatlik hava durumunu verile ise korkuttu çünkü sağanak yağış gün boyu etkili, yer yer etkisini arttıracak. Sel baskınlarına aman dikkat!

Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde devam eden yağışların hafta sonuna kadar etkisini artırarak aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Akdeniz kesimlerinde sağanak ve gök görültülü sağanak bekleniyor.

4 İL İÇİN UYARI: Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir'de yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Bu illerde sağanağın 14 Eylül Cuma günü de devam edeceği öngörülüyor. Yağış alan bölgelerde yağış anında zaman zaman kuvvetli rüzgar esecek

YAĞIŞLAR HANGİ BÖLGELERDE ETKİLİ OLACAK: Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kırklareli, Balıkesir, Tekirdağ ve Çanakkale'nin doğusunda ise cuma günü sağanak ve gök görültülü sağanak etkili olacak. Yağışların Marmara'nın doğusu, Çanakkale'nin iç ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde, cuma günü ise Marmara'nın doğusu ile Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.