BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.438,86
HABER /  MAGAZİN

Bihter'in gırtlağını sıkmak istemiş

Yayınlandığı dönemde büyük tartışmalara konu olan Aşk-ı Memnu'nun Adnan Bey'i 'Selçuk Yöntem'den iginç açıklamalar

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan son bölümü, yüzde 70'leri aşan bir izlenme payına ulaşarak rekor kıran, Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncularından Selçuk Yöntem, gazeteci Bilal Özcan'ın Kanaltürk'te bu Pazar yayınlanacak 'Laf Aramızda' programına konuk oldu.

Dizinin finali çekilmeden önce, oyuncular olarak kendi aralarında senaryo ile ilgili tahminlerde bulunduklarını vurgulayan Selçuk Yöntem, "Aramızda konuşuyorduk tabii, zaman zaman espiriler yapıyorduk. Ben, 'Bihter'in gırtlağını şöyle bir sıksam' diyordum mesela" diye konuştu. Yöntem "Senaryoyu siz yazsaydınız final bölümünü nasıl yazardınız, Bihter'e kıyabilir miydiniz?" sorusuna ise "Bana göre, ona göre senaryo olmaz ki. Biliyorsunuz bu bir roman. Romanın aslına sadık kalındı" cevabını verdi

İLGİ İNSANIN KİMYASINI DEĞİŞTİRİYOR

Yeni projelere başlamadan önce eşiyle birlikte 25 yıldır yaptıkları gibi Bodrum tatiline çıkacağını belirten Yöntem, dizide yakaladığı karizma hakkında ise şöyle konuştu:

"Seyirci ister istemez o illüzyonun içine giriyor, kendini özdeşleştiriyor o dünyayla. O dünyanın içindeki bir insanla bir araya gelmek ki sanatın büyüsü de zaten oradan geliyor, bir araya gelmek de onları mutlu kılıyor. Tabii o karakteri de siz canlandırdığınız için siz yarattığınız için, onun karşılığında da böyle güzel bir elektrik almak, güzel övgüler almak gerçekten mutlu bir enerji sağlıyor. İnsanın vücudunun kimyasını değiştiriyor onun için güzel bir paylaşım.