BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlunda yangın!

Yangın çıkan binadan Battaniyeleri bağlayarak inmeye çalışan 7 kişi düşerek, yaralandı.

Abone ol Beyoğlu Çam Sokak'ta kullanılmayan bir binada yangın çıktı. Yangının sıçradığı bitişikteki binanın 3. katından battaniyeleri birbirine ekleyerek inmeye çalışan 7 kişi düşerek yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hasköy Piri Paşa Mahallesi Taşkesen Caddesi Çam Sokak'ta bulunan ve kullanılmadığı öğrenilen 2 katlı binada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bitişikteki 4 katlı binaya da sıçradı.

Bu binanın 3. katında bulunan ve yabancı uyruklu oldukları ifade edilen kişiler, birbirine ekledikleri battaniyeleri aşağı sarkıtarak kurtulmaya çalıştı. Sarkıtılan battaniye yardımıyla aşağı inmeye çalışan bu kişilerden 7'si dengelerini kaybederek düşüp yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Olayın görgü tanıklarından Yaşar Bilkay, gazetecilerin soruları üzerine önce 2 katlı binadan alevlerin yükseldiğini gördüğünü söyledi.

Bir süre sonra bitişikteki 4 katlı binadan bazı kişilerin battaniyeleri sarkıtarak aşağı inmeye çalıştıklarını ifade eden Bilkay, "Burada oturanları tanımıyoruz. Mülteci oldukları söyleniyor. Yangın sırasında aynı binadan çıkan yaklaşık 15 kişi ortalıktan kayboldu. Atlayanlardan bazılarının yaralandığını gördüm" dedi.

Polis yetkilileri, yangın ve binada bulundukları ifade edilen yabancılarla ilgili araştırmanın sürdüğünü kaydetti. İtfaiye yetkilileri ise yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi.