BIST 9.712
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,51
HABER /  MEDYA

Beyaz Şov için Kanal D son kararı verdi!

Beyaz Show bu akşam ekrana gelecek mi sorusunun cevabını Kanal D verdi. 'Ayşe Öğretmen' olayının ardından Beyaz'ın akıbeti tartışma konusu olmuştu ama Kanal D tartışmalara son noktayı koydu.

Abone ol

Beyaz Show bu akşam ekrana gelecek mi, konukları kimler sorusunun cevabını Kanal D verdi. Canlı yayında PKK propagandası yaptığı iddia edilen 'Ayşe Öğretmen' olayının ardından hedef haline gelen Beyaz Show için son karar verildi.

Geçen haftaki telefon bağlantısı nedeniyle yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilen Beyaz Show'un akıbeti anlaşıldı. Beyaz Show bu akşam aynı yayın saatinde ünlü konuklar ile ekrana gelecek.

BEYAZ SHOW BU AKŞAM VAR MI?

Geçtiğimiz hafta Ayşe Çelik'in sözlerinin damga vurduğu Beyaz Show konuklarını duyurdu. Böylece hafta boyu Türkiye'nin ana gündem konusu olan Beyaz Show'un akıbeti netleşti. Beyaz Show, bu hafta yine birbirinden ünlü konuklarıyla saat 23.15'te Kanal D'de ekranlara gelecek. Peki, sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle 13 yılı deviren Beyaz Show'a bu hafta kimler konuk olacak?

 BEYAZ SHOW KONUKLARI KİMLER

Beyaz Show bu hafta; Kardeşim Benim filminin başrol oyuncuları olan pop müziğin sevilen ismi Murat Boz , ünlü oyuncular Aslı Enver ve Burak Özçivit'i ağırlayacak. Beyaz Show'un olaylı bölümünde programa; Murat Dalkılıç, Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Tuvana Türkay ve Ibrahim Yattara konuk olmuştu.

BEYAZ SHOW'A KENDİ KANALINDAN SANSÜR

Beyaz Show canlı yayınına telefonla bağlanarak kendisini Ayşe Öğretmen diye tanıtan Ayşe Çelik'in program görüntüleri nedeniyle programın son bölümüne sansür uygulandı. Beyaz Show'un tüm bölümlerine internet sitesinde yer veren Kanal D, 8 Ocak'ta ekrana gelen bölüm yerine yılbaşı özel bölümünü son bölüm olarak yayınlandı. Beyaz Show'un resmi YouTube hesabında da Ayşe Çelik'in Türkiye'nin gündemine oturan sözlerinin yer aldığı bölüm yayınlanmadı.

TEOG SONUÇLARI MEB SON DAKİKA AÇIKLAMASI SAAT VERDİ