BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’tan Çilekli” yalanlaması

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, bugün bir ulusal gazetede yer alan “Beşiktaş Çilekli’ye gökdelen mi?” başlıklı haberin doğru olmadığ...

Abone ol

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, bugün bir ulusal gazetede yer alan “Beşiktaş Çilekli’ye gökdelen mi?” başlıklı haberin doğru olmadığı ifade edildi.
Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Yalçın Bayer imzasıyla yayınlanan -Beşiktaş Çilekli’ye gökdelen mi?- başlıklı haber bütünüyle hayal mahsulüdür. Beşiktaş Belediyesi tarafından kulübümüze tahsis edilen Çilekli tesislerinde eğitim ve spor faaliyetleri kesintisiz devam etmektedir. Yüzlerce öğrenci Beşiktaş Koleji’nde eğitim gördüğü gibi, futbol alt yapı takımlarımız ve birçok amatör spor kulübü mevcut spor tesislerinden yararlanmaktadır. Kulübümüzle Beşiktaş Belediyesi arasında bu konuda imzalanmış protokolümüz devam etmektedir. Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın İsmail Ünal, bu konuda kulübümüze her türlü kolaylığı göstermiş ve her türlü güvenceyi vermiştir. Aslı astarı olmayan dedikodulara dayanan haberlerin kişileri yıprattığı kadar kulübümüze de zarar verdiğini hatırlatmak isteriz" denildi.
(İHA)