BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’ta sabah temizliği

Gezi Parkı eyleminin ardından sabah saatlerine kadar İnönü Stadı etrafında bekleyen grup, polis tarafından dağıtılarak yollar iş makinaları ...

Abone ol

Gezi Parkı eyleminin ardından sabah saatlerine kadar İnönü Stadı etrafında bekleyen grup, polis tarafından dağıtılarak yollar iş makinaları ile açıldı. Gümüşsuyu Caddesi girişine kadar gelen Çevik Kuvvet ekipleri, göstericileri ikna etmek için uzun süre çaba sarfetti.
Beşiktaş’ta gecenin ilerleyen saatlerinde toplanan gruplar, İnönü Stadı çevresinde uzun bir süre bekledi. Burada yolları kapatan gruba bir süre sonra polis müdahale etti. Grup daha sonra Taksim Meydan istikametine kaydı. Taksim çevresine kadar yaklaşan Çevik Kuvvet ekipleri, bir taraftan yollardaki barikatın kaldırılması için uğraşırken , diğer taraftan da göstericileri sözlü olarak ikna etmeye çalıştı. Misket ve taşla karşılık veren gruba bir ara gaz kullanan ekipler, yollar açıldıktan sonra beklemeye geçti. Taşlarla ve çevreden bulunan demir yığınları ile oluşturulan barikatlar, kepçelerle temizlenerek trafik normal seyrine döndü.