BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta neler oluyor işte son durum

BEŞİKTAŞ'ta son durum ne, terör saldırılarının hedefi olan Beşiktaş ve çevresinde neler oluyor son dakika gelişmeleriyle internethaber.com'da.

Abone ol

BEŞİKTAŞ'ta dün gece meydana gelen iki ayrı terör saldırısı patlamanın olduğu bölgelerde binlerce kişi tarafından protesto ediliyor.

38 kişinin şehit olduğu Beşiktaş’taki saldırı noktasına çok sayıda vatandaş geldi. Vatandaşlar, saldırının gerçekleştirildiği yere karanfil bırakarak, dua etti. Bazı vatandaşların gözyaşına hakim olamadıkları gözlendi.

Hain terör saldırısını protesto etmek için İstanbul’un her köşesinden gelen vatandaşlar patlamanın olduğu noktaya çiçek bıraktılar dualar okudular.      

Saldırı nedeniyle Beşiktaş'ta kapatılan yolların çalışmaların ardından ulaşıma açılması üzerine bir grup vatandaş bölgeye geldi. 

Burada Türk bayrağı açan vatandaşlar, şehitler için dua okudu. Ayrıca olay yerine karanfil bırakan vatandaşlar, "Şehitler Ölmez", "İdam Geri Gelsin" şeklinde slogan attı.  

Şehitleri anmak ve saldırıyı protesto etmek üzere bölgeye gelen CHP’liler de “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde slogan attı.  

CHP'NİN ARACI TEKMELENDİ

Beşiktaş'taki terör saldırısını protesto etmek ve şehitleri anmak üzere gelen CHP'liler ile olay yerinde bulunan bazı kişiler arasında gerginlik yaşandı.

Beşiktaş İlçe Başkanlığı önünde buluşan CHP'lilerin olay yerine yürüyerek geldiği sırada CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı'nın aracı da patlamanın olduğu noktadan geçiyordu. CHP logosu taşıyan araç bazı kişiler tarafından tekmelendi ve yumruklandı. CHP'liler ile bu grup arasında yaşanan gerginliği güvenlik güçleri ayırdı. CHP'liler yaptığı açıklamanın ardından anma noktasından ayrıldı.  

BİR GERGİNLİK DE VATANDAŞ İLE YABANCI GAZETECİLER ARASINDA ÇIKTI

Bu arada bir grup vatandaş ile yabancı basın mensupları arasında tartışma yaşandı. Gruptan bir kadın, yabancı bir televizyon muhabirine yönelik, "Ben Kürdüm, Türküm, Suriyeliyim... Suriye'deki savaşı durdurun" dedi.

Polisin bölgede bazı noktalardaki bekleyişi sürüyor.