BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.412,83
HABER /  SPOR

Beşiktaşta Denizli sesleri

Beşiktaş'ta Tigana için Fenerbahçe son şans. Aday hocalar arasında Denizli ön palanda.

Abone ol

Ligde arka arkaya aldığı iki beraberlikle sarsılan Beşiktaş'ta yönetim sessizliğini korurken, teknik direktör Jean Tigana'nın gidip gitmeyeceği bilmeceye döndü. Antalyaspor maçında ikinci kez istifaya çağrılan ve İstanbul'a dönüşte de "Evine dön" pankartları açılan Tigana'nın gönderilmesi için en büyük engel, 4 milyon euroluk tazminat miktarı...

FENERBAHÇE SON ŞANS MI?

Bu sorunun çözülmesi halinde başkan Demirören'in İran'ın Persepolis takımında görev yapan Mustafa Denizli ile masaya oturacağı öğrenildi. Denizli'nin de siyah beyazlı kulübe gelmeye hazır olduğu bildirildi. Ocak'taki kongreye güçlü girmeyi isteyen başkan Demirören'in düğmeye basmak için Fenerbahçe maçını beklediği kaydedildi. Bu arada Tigana dün yaptığı açıklamada kendisine destek verilmediğini söyledi.

TİGANA: BANA DESTEK YOK

Fransız şunları söyledi: "Fulham'ı çalıştırırken Arsenal deplasmanındaydık. Skor 1-1'di. Ancak karşılaşma 5-1'lik mağlubiyetimizle sona erdi. Direk soyunma odasına gittim ve oyuncularımı oynadıkları oyundan ötürü tebrik ettim. Bizi destekleyen 5 bin Fulham taraftarı skorun 5-1 olmasına rağmen, soyunma odasından benim çıkmamı ve onları selamlamı beklediler. Bana "Forever Tigana" (Daima Tigana) diye bağırdılar. Bu desteğin ardından göz yaşlarımı tutamamıştım. Burada ise bu kadar genç bir kadro kurmamıza rağmen, bana destek olunması gerekirken istifamı istiyorlar. Oysa ki sabır bizi başarıya taşıyacak en büyük güçtür."

Kaynak: Sabah Gazetesi