BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.491,09
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’ın yeni yıldızından salvolar

Beşiktaş’ın yeni transferi Sezer Öztürk, yaptığı basın toplantısında rekabetten korkmadığını ve kendine güvendiğini söyledi. <br/>Siyah-beya...

Abone ol

Beşiktaş’ın yeni transferi Sezer Öztürk, yaptığı basın toplantısında rekabetten korkmadığını ve kendine güvendiğini söyledi.
Siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni transfer Sezer Öztürk, “Her ne kadar geçen yıl az oynadığım söylense de resmi maçlarda en çok gol atan yerli oyuncuydum. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık Beşiktaş için mücadele edeceğim. İlk hedefim form tutmak. Ligin başlamasına 5 hafta var. Bu sürede fizik kondisyon olarak üst seviyeye gelip takımıma en iyi şekilde katkı vermeyi planlıyorum. Beşiktaş’ta olmaktan mutluyum. Buradaki rekabetten korkmuyorum, kendime güveniyorum. Ben ve arkadaşlarımın amacı elimizden gelenin en iyisini yapıp Beşiktaş’a katkı sağlamak” dedi.
Geçen sezon 7 hafta sakatlık sorunu yaşadığını anlatan Sezer, “Sakatlandığım maçta da hemen oyundan çıksaydım daha kısa sürede sahalara dönebilirdim ama hırsımdan dolayı çıkmadım. Sakatlığım geçtikten sonra çalışmalarıma devam ettim. Oynamama sebebim hocamın tercihleriydi. Teknik adamların kararlarına saygı duymak gerekir. Forma aldığım sürece iyi işler yaptığıma inanıyorum. Alex ile mesajlaştık bana başarılar diledi” diye konuştu.
Transferiyle menajerinin ilgilendiğini anlatan Sezer, “Birkaç takım beni istiyordu ama en ciddisi Beşiktaş’tı ve menajerim Beşiktaş gibi büyük bir camiada ne kadar çok oynamak istediğimi biliyordu. Takımda birçok tanıdığım oyuncu var. Hepsi çok sıcak kanlı insanlar” şeklinde konuştu.