BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
HABER /  SPOR

Beşiktaşın büyük sınavı

Beşiktaş zorlu sınavda. Bu akşamki maça Kartal'ın şu 11 ile çıkması bekleniyor...

Abone ol

Beşiktaş bu sezonun ilk resmi maçına, bugün Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova’nın FC Sheriff Tiraspol takımı karşısında çıkacak.BJK İnönü Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak maç D-Smart’tan naklen yayınlanacak.

Taraftarının desteğini arkasına alacak olan Beşiktaş, 8 Ağustos'ta Moldova'da oynanacak rövanş karşılaşması için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefleyecek.

Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Peter Sippel yönetecek. Mücadelede Sippel'in yardımcılıklarını Peter Henes ve Walter Hofmann yapacak. Maçın 4. hakemi ise Michael Kempter.

Yeni transferler Cisse, Tello, Rüştü ve Mehmet Yozgatlı, görev verilmesi halinde ilk kez resmi bir müsabakada siyah-beyazlı formayı giyecek.

MUHTEMEL İLK 11
Hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 18 kişilik maç kadrosunu açıkladı.

Sakatlıkları devam eden Gökhan Zan, Murat Şahin ve Mehmet Sedef'in yanısıra Gökhan Güleç, Mustafa Doğan ve Fahri Tatan yer almadığı kadroda şu isimler var:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tello, Ali Tandoğan, Aydın Karabulut, Baki Mercimek, Batuhan Karadeniz, Bobo, Delgado, Cisse, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, Mehmet Yozgatlı, Ricardinho.

Beşiktaş'ın maça şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Rüştü, İ. Üzülmez, Koray, İ. Toraman, Serdar, Tello, Cisse, Ali Tandoğan (Mehmet Yozgatlı), Delgado, Ricardinho ve Bobo.