BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  MEDYA

Beşiktaş Porto maçı hangi kanalda 21 Kasım canlı yayın kaçta?

Beşiktaş Porto maçı hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak? Beşiktaş Porto 21 Kasım 2017 maçına saatler kala hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. Beşiktaş Porto maçı izle canlı hangi kanalda detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'nin tek temsilcisi olan Beşiktaş bugün Porto ile karşı karşıya gelecek. İstanbul'da yapılacak maç 20:00'de başlayacak. Peki Beşiktaş Porto maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş daha önce deplasmanda farklı mağlup ettiği Porto'yu bu kez Vodafone Park'ta konuk ediyor. Bu maç öncesi grupta 10 puanı bulunan siyah beyazlı takımı Porto 6 puan ile takip ediyor. Şenol Güneş ve öğrencileri gruptan lider çıkmayı garantilemek için puan veya puanlar almanın peşinde. Öte yandan özellikle maçı şifresiz olarak izlemek isteyen siyah beyazlı taraftarlar ''Beşiktaş Porto maçı hangi kanalda yayınlanacak'' sorusunun yanıtını arıyor. Peki Beşiktaş Porto maçı ne zaman hangi kanalda canlı yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ PORTO MAÇI HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi G grubunda bu akşam 5. maçların heyecanı yaşanacak. Grupta lider bulunan temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Park'ta Portekiz ekibi Porto ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Porto maçı saat 20:00'da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun

PORTO: Casillas, Layun, Felipe, Marcano, Telles, Corona, Danilo, Torres, Brahimi, Marega, Aboubakar