BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Pepe'nin alternatifini İspanya'da buldu

Pepe ile yollarını ayıran Beşiktaş, La Liga'da Huesca forması giyen Semedo'nun peşine düştü.

Abone ol

Transferde önceliği stoper bölgesine veren Beşiktaş’ın listesine giren isim çok konuşulacak türden: Ruben Semedo... Geçen sezon başında Sporting’den 14 milyon avro bedelle Villarreal’e transfer olan 24 yaşındaki oyuncu, 4 ay içinde 3 defa gözaltına alınmıştı. İspanyol ekibinin sözleşmesini feshetmek istediği Semedo şu anda La Liga’nın son sırasındaki Huesca’nın formasını giyiyor.

DOSYASI KABARIK
Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Geçen yıl birini zorla alıkoyup şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alınan, bir barda garsonun kafasına silah dayanan, bir başka kavgada ise birisinin kafasında şişe kıran Semedo, bu sezon kendisine çeki düzen vermiş durumda. Huesca ile 11 maça çıkan ve 9’unda ilk 11’de başlayan Portekizli defans oyuncusu, ucuz maliyetiyle de siyah-beyazlı yöneticilerin istediği isimlerin başında geliyor.

BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR
Semedo’nun sözleşmesinin haziran ayında sona erecek olmasından dolayı Beşiktaş’ın bu transferi düşük bir bonservis ücretiyle tamamlamayı hedeflediği öğrenildi. Kartal’ın scout ekibinin verdiği raporda transfer edilmesi tavsiye edilen Semedo da Beşiktaş’ı istiyor.

Q7 HAYRANI
Portekiz’in efsanesi Pepe’nin yerini doldurmak için düşünülen Semedo ayrıca Quaresma hayranı olduğu için Beşiktaş’a gelmeye can atıyor. Q7’den Beşiktaş ve Türkiye hakkında bilgiler alan Semedo için önümüzdeki günlerde siyah-beyazlılar Villarreal’li yöneticilerle masaya oturacak. İspanyol ekibinin Portekizli oyuncuyu göndermek istemesi sebebiyle görüşmelerin olumlu geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.