BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,06
HABER /  SPOR

Beşiktaş hızlı bitirdi

Beşiktaş, sezona başladığı gibi devreyi de hızlı bitirdi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'inin ilk yarısını 34 puanla 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, sezona başladığı gibi devreyi de hızlı bitirdi.
    
Sezona üst üste 3 galibiyetle başlayan siyah-beyazlı ekip, ilk yarının sonunu da peş peşe 3 galibiyetle tamamladı.
    
Ligin yeni sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, ilk 3 maçını galibiyetle tamamlayarak 9 puan toplama başarısı gösterdi.
    
Siyah-beyazlı ekip, BJK İnönü Stadı'nda Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başlarken, daha sonra 2. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kasımpaşa'yı 2-1 ve yine deplasmanda Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ederek ilk 3 haftada 3 galibiyet aldı.
    
Hızlı girişini ilk yarının son 3 haftasına taşıyan ''Kara kartallar'', devrenin son 3 maçını da galibiyetle tamamladı ve şampiyonluk umudunu ikinci yarıya taşıdı.
    
Son haftalardaki galibiyet serisine Bursaspor maçıyla başlayan siyah-beyazlı ekip, yeşil-beyazlı rakibini deplasmanda 1-0 yendikten sonra, BJK İnönü Stadı'nda Ankaragücü'nü 3-1 ve Manisa Atatürk Stadı'nda da Vestel Manisaspor'u 2-1 yendi.
    
Bu arada ligin ilk 3 haftasında 2 deplasman galibiyeti elde eden Beşiktaş, ligin son 3 haftasındaki maçlarının 2'sini de dış sahada yaptı ve bu karşılaşmaları kazandı.
    
GOLLERİNİ ARTTIRDI
     
Beşiktaş, ligin ilk 3 haftasına göre son 3 haftada daha skorer bir görüntü sergiledi.
    
Turkcell Süper Lig'in ilk 3 karşılaşmasında 4 gol atan siyah-beyazlı ekip, ilk yarının son 3 haftasında ise rakip filelere 6 gol bıraktı.