BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
GÜNCEL

Berat Albayrak'tan şehit ailesine ziyaret

MARDİN'de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 13 yıl önce Tunceli'de şehit düşen Halit Toparlı'nın baba evini ziyaret etti.

MARDİN'de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, beraberinde Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, AK Parti İl Başkanı Nihat Eri, İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile 13 yıl önce Tunceli'de şehit düşen Halit Toparlı'nın baba evini ziyaret etti.

Burada şehidin babası Veysi, annesi Müzeyyen Toparlı ve akrabalarıyla görüşen Albayrak, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ziyarette duygulu anlar yaşayan şehidin babası Toparlı, devletin birliği ve bütünlüğü için her zaman dua ettiklerini belirterek, "Bir Halit şehit verdik, 10-15 Halit yetiştiriyoruz. Onlar da komando olacak" dedi.

Bakan Albayrak da terörle mücadeledeki kararlılığa vurgu yaparak, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu işi bitirdi, sonuna geldik. Sınır ötesi de bitiyor" ifadesini kullandı.

Sitene Ekle