BIST 9.645
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25
HABER /  GÜNCEL

Bekçi alımı mülakat sonuçları POMEM giriş sorgulama

Mahalle ve çarşılarda görev alacak bekçilerin merakla beklediği bekçilik mülakat sınav sonuçları Polis Akademisi tarafından erişime açıldı. Asıl adayların atama için gerekli olan belgeleri 3 Aralık Pazartesi gününe kadar başvurucaklar. Bekçilik sınav sonuçları www.pa.edu.tr'den açıklanacak.

Abone ol

Mahalle ve çarşılarda görev yapacak bekçi alımıi çin yapılan sınav sonuçları erişime açıldı. Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, açıklanan 1'inci dönem çarşı ve mahalle bekçiliğine giriş sınavı sonuçlarının www.pa.edu.tr adresinden erişime açtı. 

Açıklamada, asıl adayların atama için gerekli olan belgeleri, planlama  yapılan il emniyet müdürlüklerinden temin edebilecekleri ve 3 Aralık'a kadar  başvuruda bulunabilecekleri kaydedildi.

Çarşı ve mahallelerde görev yapmak üzere bekçi alımı olacağını duyan yüz binler başvurularını yaptı, 20 Ekim'de sınava girdiler. Sonuçlar 26 Ekim'de açıklanırken aynı gün fiziki ve sözlü sınavların yapılacakları yerler duyuruldu. 

POLİS AKADEMİSİ'NDEN YAPILAN DUYURU:

"1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Asıl adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüklerinden temin edilecektir) en geç 03 Aralık 2018 tarihinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak belirlenen adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Yedek olarak belirlenen adaylar planlama yapılması halinde planlandığı ildeki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sırası ile çağrılacaktır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur."

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN