BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
HABER /  DÜNYA

Bebeğiyle cezaevine girdi

Samsun’da bir evden hırsızlık yapan genç kadın, tutuklanınca kucağında bebeğiyle birlikte cezaevine gönderildi. <br/>Olay, İlkadım ilçesi Li...

Abone ol

Samsun’da bir evden hırsızlık yapan genç kadın, tutuklanınca kucağında bebeğiyle birlikte cezaevine gönderildi.
Olay, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayhan Ö.’ye ait evin kapısını zorlayarak içeri giren hırsızlar, 100 lira para ile bir çift altın küpe çaldılar. Ev sahibi polise şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen aynı suçtan çok sayıda suç kayıtları bulunan Gülüşan G.(27), Yasemin Y.(18) ve M.P.’yi (16) yakalayarak gözaltına aldı. M.P., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Polisteki sorgusu tamamlanan 3 kişi, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Gülüşan G. ve Yasemin Y., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderilirken, yaşı küçük olan M.P. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Gülüşan G. adliyeye geldiği kucağındaki çocuğuyla birlikte cezaevine girdi. Söz konusu hırsızların adliyeye çıkarken çocuklarını da yanlarına aldıkları ve tutuklanmamak için duygu sömürüsü yaptıkları ileri sürüldü.
(İHA)