BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP lideri Destici'den terör eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin terör konusundaki politikasını eleştirdi.

Abone ol
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, izlenen politikalar nedeniyle 27 yıldır terörün bitirilemediğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin İzmir İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında, şehit haberleri alındıkça büyük üzüntü yaşandığını, ancak verilen sözlere rağmen şehit haberlerinin gelmeye devam ettiğini kaydetti. Destici, "Yıllardır terörle gerçek anlamda mücadele edilmedi, ediliyormuş gibi yapıldı.'' dedi.

Teröristle mücadele edecek eğitimli birliklerin, istihbarat örgütlerinin oluşturması gerektiğini, asker sivil işbirliğini sağlamanın gerektiğini ifade eden Destici, terör meselesini İsrail ve Barzani'ye havale etmek kediye ciğer teslim etmek anlamı taşır diye konuştu.
27 yıldır terörle mücadele edildiğini ve hala kayıpların devam ettiğini söyleyen Destici, bu konuda zaafiyetin bulunduğunu iddia etti.

Destici, Türkiye'de son günlerde başkanlık sisteminin tartışıldığını, tartışmanın kimseye zararı olmayacağını da kaydetti. Destici, milletten gizli olarak büyükşehir yasasının hazırlandığını iddia etti. Destici, terörle mücadeleden sorumlu olan başbakan yardımcısının istifa etmesi gerektiğini savundu.