BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,87
ALTIN 2.485,32
GÜNCEL

BBC arşivlerinde Türkiye: Hippiler İstanbul'da

BBC Arşivlerinde Türkiye, BBC'nin 60 yıllık arşivlerini, ilk kez internet ortamında ve Türkçe alt yazılı olarak izleyicilerle paylaşıyor.

BBC Arşivlerinde Türkiye programında bu kez, 1967 yılında hazırlanan ve Batı ülkelerinden gelip İstanbul'da konaklayan hippileri anlatan bir TV haberi var. BBC muhabiri Tom Mangold'un hazırladığı haber paketinde hippilerden bazılarının ülkeye kullanmak veya satmak için uyuşturucu getirdiği, İngiltere Konsolosluğu'nun durumdan rahatsız olduğu, Türk güvenlik güçlerinin de bununla ilgili önemli mesai harcadığı belirtiliyor.BBC Arşivlerinde Türkiye, BBC'nin 60 yıllık arşivlerini, ilk kez internet ortamında ve Türkçe alt yazılı olarak izleyicilerle paylaşıyor.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler
BBC