BIST 9.719
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,95
HABER /  GÜNCEL

Bayburt fıkrasına ilave

Senfoni orkestrası Bayburt'a gidiyor. Meşhur Bayburt fıkrasına ilave yapıldı.

Abone ol Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Bayburt'a gidiyor. Bir sür önce Ercan Saatçi'nin Cumhurbaşkanı Gül'e anlattığı Bayburt fıkrası gerçek mi olacak?

Saatçi espriyle karışık Gül’e, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının Bayburt’ta konser vermesini teklif emişti.

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanlığı Özel Kalemi, Ercan Saatçi’yi arayarak, Cumhurbaşkanı Gül’ün bu konseri takvimine alacağını bildirdi.

İŞTE O BAYBURT FIKRASI

Bir gün Bayburt’a bir senfoni orkestrası gelir. Ve tüm Bayburt halkı bu konseri izlemek için davetlidir. Konseri merak eden Bayburtlular salonu hınca hınç doldurur. Konser sonunda bir gazeteci, Bayburtlu bir vatandaşa senfoni konserini nasıl bulduğunu sorar. Bayburt’lu cevap verir; "Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi.

FIKRANIN SONU FARKLI

Bu arada Bayburt Valisi Musa Küçükkurt da, Cumhurbaşkanlığı’nı arayarak, Saatçi’nin anlattığı fıkranın sonunun farklı olduğunu iletti.  "Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi" cevabı, aslında fıkranın sonu değilmiş. Bayburtlu neden böyle düşündüğünü de eklemiş; "Fa yerine sürekli Fa Diyez basıyorlar". Cumhurbaşkanı Gül de, kendisine iletilen fıkranın son bölümüne hayli gülmüş.