BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Batuhan'a barda saldırı

Karabük maçından 2 gün önce gece kulübünde kalabalık bir grup tarafından yumruklanan genç futbolcu canını zor kurtardı

Abone ol

Olay adam Batuhan Karadeniz yine iş başında, ancak yine saha dışında.

Fanatik gazetesinden Safa Can Konuksever'in haberine göre; Eskişehirspor'a büyük umutlarla transfer edildiği günden beri başı beladan kurtulmayan genç oyuncu, Kardemir Karabükspor maçı öncesinde kavgaya karıştı.

Cuma gecesi kız arkadaşı ile birlikte 22 adlı gece kulübüne giden Batuhan, burada alkol alıp, bir süre eğlendikten sonra olanlar oldu. Daha önce milli oyuncunun trafikte tartıştığı, hatta karakolluk olduğu kişi Batuhan'a "Maçtan 2 gün önce burada ne işin var? Sen futbolunu oyna, sonra eğlen" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine mekandaki diğer Eskişehirliler de kötü performansından dolayı kızgın oldukları Batuhan'ın üzerine yürüdü. Genç oyuncu yaşanan arbede de kendini yerde buldu, ardından tek başına kalabalık grubun yumruklarından korunmaya çalıştı.

BAŞINDA ŞİŞE KIRILDI

Kavgayı, araya giren güvenlik elemanları önlerken, arbede esnasında bir kişinin kafasında şişe kırıldı, birinin de burun kemiği çatladı. Olayın ertesi gününde ise Batuhan'ı kampta gören takım arkadaşları şaşkınlık yaşadı. Genç forvetin şakağındaki morluğu fark eden oyuncular, ardından Batuhan'ın dizlerinin soyulduğunu farketti. Ancak ne ilginçtir ki, olayla ilgili ne yönetim, ne de teknik heyet hiçbir yaptırım uygulamadı. Üstüne üstlük teknik direktörü Bülent Uygun, "Sana koruma mı tutmamız lazım?" diyerek oyuncuya takıldı.