BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.494,16
HABER /  GÜNCEL

Batman'daki cinayetin sırrı çözüldü

Batman'da poşet içerisinde bulunan cesetin sırrı çözüldü. 47 yaşındaki Sevinç'in çocukları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Abone ol

Batman Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, öldürüldükten sonra bir poşet içerisinde çöpe atılan şahsın kimliğini tespit edip faillerini yakaladı. Ailesi ile şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen şahsın eşi ve çocukları tarafından öldürüldüğü belirtildi.

Batman Belediyesi temizlik ekipleri önceki gün çöp toplarken naylon poşet içinde bir erkek ceset buldu. Temizlik işçilerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen cinayet büro ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda bulunan cesedin Abdülaziz Sevinç (47) adlı şahıs olduğunu tespit etti.

19 Mayıs Mahallesi Harran Caddesi No:23 sayılı yer önünde belediye temizlik görevlilerince ağzı kapalı poşetler içerisinde bir erkek şahsın cesedinin olduğunun bildirilmesi üzerine harekete geçen Cinayet Büro amirliğine bağlı ekipler olay yerinde yapılan araştırma neticesinde cesedin üzerinden kimlik veya benzeri belge bulamadı. Çevrede yapılan araştırmalarda maktulü tanıyan ve bilen kimsenin olmadığının anlaşılması üzerine, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği çok yönlü çalışma ve soruşturma başlattı.

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yapılan tahkikat neticesinde maktulün eşi ve çocukları ile yapılan görüşmelerde çelişkili ifadeler verdikleri belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren polis, olayı maktulün eşi R.S. ile büyük kızı B.S.'nin birlikte işlediklerini tespit etti.

İki ay önce eşlerinden kaçarak Batman'a geldikleri öğrenilen 5 çocuk annesi R.S.'nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı kaydedildi. Eşi ve çocuklarının Batman'da olduğunu öğrenen Abdülaziz Sevinç çocuklarını bulmak için Batman'a geldi. 19 Mayıs Mahallesi'nde ikamet ettiklerini öğrendiği eşi ve çocuklarının yanına gitti. Eşi ve çocukları arasında yaşanan tartışma cinayetle son buldu. Polisin başarılı çalışması sonucu 24 saat geçmeden yakalanan R.S, kızı B.S. ve yaşları küçük 4 çocuk sorguları tamamlandıktan sonra adli mercilere teslim edildi.