BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Başsavcı Mustafa Alper'in ölümü CHP'den önemli iddia

DENİZLİ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in geçirdiği kaza bir suikast mi? CHP'den de FETÖ savcısının kazada ölmediği suikaste kurban gittiği iddiası geldi.

Abone ol

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in ölümüne ilişkin açıklama yapan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, olayın trafik kazası olduğuna inanmadığını söyledi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in ölümüne ilişkin konuştu. CHP'li Demir  "Bunun trafik kazası olduğuna inanmıyorum" dedi.

'CİNAYET Mİ KAZA MI'

Sol'un aktardığına göre, CHP milletvekili Demir yaptığı açıklamada, "Gerçekten bu bir trafik kazası mı? Ben buna inanmıyorum. Bunun trafik kazası olduğuna inanmıyorum. Bu Cumhuriyet Savcısı, 14 Temmuz'da Denizli Tugay Komutanı'nı, daha darbeden bir gün önce tutuklamıştı. Bugün FETÖ'cü dediğimiz bu terör örgütüyle acaba derin devlet iç içe mi? Mevcut iktidar ve istihbarat teşkilatları iç içe mi? Ne oluyor Türkiye'de? Ne diye öldü bu adam? Niçin öldürüldü? Gerçekten bir cinayet mi, gerçek bir kaza mı? Bunlar önemli. Türkiye'de gerçekten büyük oyunlar oynanıyor" ifadeleri kullandı.

Başsavcı Mustafa Alper'in Zeybek oynadığı görüntüleri ortaya çıktı

Emre Uslu pisliğine bakın! Ölen başsavcı için rezil twitler