BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  MEDYA

Başörtülü kadın Gülse Birsel'le fotoğraf çekmek isteyince...

Hürriyet yazarı Gülse Birsel Ege'de başörtülü bir kadınla yaşadığı bir olayı anlattı. Başörtülü kadının kendisiyle fotoğraf çektirme isteği ve ardından yaşananları anlatan Birsel bu konuda siyasetçilere sitem etti.

Abone ol

Hürriyet yazarı ünlü oyuncu, senarist Gülse Birsel Ege'de başörtülü bir kadınla yaşadığı anıyı köşesine taşıdı.

Ege’de bir çarşıda dolaşıyorum. Girdiğim dükkâna, arkamdan kalabalık bir grup  genç kız girdi. Sonra da fotoğraf çektirmek için bir sıra yaptılar. Selfie’ler çektiriyor ve “Dizi yap, onu yap, bunu yap, durmaa!” şeklinde talep ve azarlara  maruz kalıyorum. 

HAYAT TARZIMIZ FARLI AMA...

Beni sokaktan gören kapalı bir hanım da girdi dükkâna. Yanıma geldi. Genç kız  kalabalığından tam duyamadım ama “Fotoğraf çektiremeyeceğimiz için bari bir  öpebilir miyim” gibi bir şey söyledi. “Tabii” dedim, sarıldık öpüştük. Ben o hanımın, üzerimde şort ve askılı bir üst olduğu için, hayat tarzı gereği  benimle fotoğraf çektirmek istemediğini düşündüm!

DÜKKAN SAHİBİ SORUNCA DURUMU ANLADIK

Meğer o da, kapalı olduğu için benim onunla fotoğraf çektirmek istemeyeceğimi sanmış!Dükkân sahibi, genç kız kalabalığından uzakta olduğundan, söylenenleri daha net duyduğu için o hanıma “Niye Gülse Hanım sizle fotoğraf çektirmek istemesin?” deyince karşılıklı durumu anladık!

BİRBİRİMİZ İHOŞ GÖRDÜK

Yani, o kapalı hanımla şortlu bendeniz, sarılıp öpüşmekten gayet memnunuz ama  ikimiz de diğerinin, kendi çevresine karşı bu samimiyetin hesabını  veremeyeceğini düşünüyoruz! Üstelik, ikimiz de kibarlıkta öyle zirve yapmışız  ki, bu durumu hoş görüyoruz!

ALLAH RAZI OLSUN'LAR HAVADA UÇUŞTU

Durum anlaşıldıktan sonra “Estağfurullah, aşkolsun”lar ve “Allah razı olsun”lar  havada uçuşurken, o coşkuyla sarılıp 27 poz filan verdik!

BAŞI AÇIK BAŞI ÖRTÜLÜ ÇATIŞMASI DEV BİR BALON

Yıllardır aynı şeyi düşünüyorum. Başörtülü-başı açık çatışması dev bir balondur, altı boştur, gerçek hayatta karşılığı yoktur. Aksini savunanlar ve özellikle hem  hayatta hem internet ortamında aksi durumu pompalayanlara şüpheyle bakarım.

SİYASETÇİLERE SİTEM

Trol  veya bu çatışmadan çıkar devşirecek karışık tipler olduklarını düşünürüm. Bizi  böyle önyargılı, böyle birbirinden çekinir hale getiren, aynı fotoğrafta  birlikte gülümsememizi yıllarca engelleyen siyasetçiler, inşallah geceleri rahat  uyumuyorsunuzdur!