BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40

Başları uyuşturucuyla belaya girdi

Başları uyuşturucuyla belaya girdi

Tarkan kokain kullandığı için gözaltına alınan ve serbest bırakılan tarkan imajını nasıl düzeltecek? tarkan pişman olduğunu söyledi ve “gereken dersi aldım. türk halkından özür dilerim” dedi. olimpiyat şampiyonu yüzücü michael phelps ona da model olabilir mi?

Başları uyuşturucuyla belaya girdi

Tarkan
Kokain kullandığı için gözaltına alınan ve serbest bırakılan Tarkan imajını nasıl düzeltecek? Tarkan pişman olduğunu söyledi ve “Gereken dersi aldım. Türk halkından özür dilerim” dedi. Olimpiyat şampiyonu yüzücü Michael Phelps ona da model olabilir mi?

Başları uyuşturucuyla belaya girdi

Michael Phelps
Bir İngiliz gazetesinde esrar içerken çekilen fotoğrafları yayınlanan ve dünya spor kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen Birleşik Amerikalı ünlü yüzücü Michael Phelps, skandalın hemen ardından kamuoyundan özür diledi. Ancak buna karşın Phelps'e ABD Yüzme Federasyonu tarafından 3 ay müsabakalardan men cezası verildi. Rekortmen yüzücünün sponsorlarından mısır gevreği şirketi Kelloggs da sponsorluk sözleşmesini iptal ettiğini açıkladı.

Başları uyuşturucuyla belaya girdi

Afife Jale
Afife Jale, kokain kullandığı ve sahneye Türk kadınlarının çıkması yasaklandığı için birkaç kez gözaltına alındı. Tutuklandı da... Sonunda uyuştucu yüzünden bir hastanede hayata veda etti. Cenazesi yalnız ve sessizce defnedildi.

Başları uyuşturucuyla belaya girdi

Münir Özkul
"Sokaklarda mı yatmadım, komalara mı girmedim. Ama artık kararlıyım, içki içmeyeceğim. Benim paraya düşkünlüğüm fazladır. Buna rağmen deseler ki al şu bir milyonu, bu bir yudumu iç. Vallahi içmem." Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Münir Özkul 1972 yılında alkol bağımlılığı için bu sözleri söylemişti. Özkul gençlik yıllarında uyuşturucu kullandığını belirtti. Bu dönemi ise "Kendimi arıyordum galiba. Meğer ben buradaymışım" sözleriyle anlattı.