BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  POLİTİKA

Başbuğdan yeni yıl mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, yeni yıl mesajı yayımladı.

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, "Türk Silahlı Kuvvetleri olarak, ebedi Başkomutanımız Atatürk'ün engin düşüncelerinin rehberliğinde yürüttüğümüz tüm faaliyetlerimizle, güçlü bir Türkiye idealine ulaşmanın gayreti içindeyiz" dedi.

Orgeneral Başbuğ, Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde Türk Silahlı Kuvvetlerin mensuplarına hitaben yayımlanan yeni yıl mesajında, uygarlık yolunda daha iyiye ve daha güzele ulaşma adına tazelenen umutlarla, yeni bir yılı karşılamanın coşkusunu yaşadıklarını belirtti. Orgeneral Başbuğ, mesajında, şunları kaydetti:

"Türk Silahlı Kuvvetleri olarak ebedi Başkomutanımız Atatürk'ün engin düşüncelerinin rehberliğinde yürüttüğümüz tüm faaliyetlerimizle, güçlü bir Türkiye idealine ulaşmanın gayreti içindeyiz. Vatanın gayretli kimselerin omuzları üzerinde yükseleceğine inanarak çalışan nitelikli personelimizle, enerjimizi başka alanlarda tüketmeden, emin adımlarla bu hedefe doğru ilerlemeye devam ediyoruz. Güçlü sağduyusu ve daima yanımızda hissettiğimiz güveni ile yüce ulusumuzun, bu faaliyetlerde özveriyle çalışanları, minnet ve şükran duygularıyla hatırlayacağına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk ve silah arkadaşlarını, Türk milletinin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anar; sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle Türk Silahlı Kuvvetlerinin fedakar mensuplarının, emeklilerinin ve aile bireylerinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım."