BIST 9.595
DOLAR 32,51
EURO 34,65
ALTIN 2.478,45
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Erdoğanın Köşk mesaisi

Başbakan Erdoğan, Köşk ile ilgili kararını netleştirmek amacıyla nabız yoklama turlarına milletvekilleri ile devam ediyor.

Abone ol

Daha önce bir grup milletvekilinin Köşk seçimine ilişkin eğilimini alan Başbakan Erdoğan, bugün de iki ayrı milletvekili grubu ile görüşmeye başladı.

Başbakanlık Resmi Konutu bugün de yoğun bir 'Köşk' trafiğine sahne oldu. Partisinin Köşk adayını geniş bir istişare mekanizması ile belirleme kararı alan Başbakan Erdoğan, istişare turlarına bugün milletvekilleri ile devam etti.

Geçtiğimiz hafta 26 milletvekili ile biraraya gelen Erdoğan, bugün de iki ayrı milletvekili grubuyla görüşüyor.

Erdoğan; Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, Bilecik Milletvekili Fayrettin Poyraz, Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Osmaniye Milletvekili Mehmet Durdu Kastal, Van Milletvekili Cüneyt Karabıyık, Diyarbakır Milletvekili Aziz Akgül, Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ'ın da aralarında bulunduğu 25 milletvekili ile saat 19.30'da Başbakanlık Resmi Konut'ta biraraya geldi.

Erdoğan, saat 21.30'da ise ikinci grup milletvekiliyle görüşerek, fikirlerini alacak. Başbakan Erdoğan'ın milletvekillerine 'Köşk' adaylığını ve seçim sürecine ilişkin önerilerini soracağı ve vekillerin görüşlerini not edeceği ifade edildi.