BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16

Başak burcunda yeniay doğuyor

Akşam 21:01’de Ay Güneş ile birleşecek ve 16° Başak burcunda yeniay doğacak.

Bugün 9 Eylül Pazar... Güneş günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay güne çalışkan ve titiz enerjiler veriyor. Detay gerektiren günlük işler, ayrıntılar, hesaplamalar, sağlık ve hijyen ile ilgili konulara odaklanabiliriz.

Akşam 21:01’de Ay Güneş ile birleşecek ve 16° Başak burcunda yeniay doğacak. Toprak elementinin değişken nitelikli burcu Başak, iş, çalışma, usta-çıraklık, üretim, toprak işleri, çiftçilik, hizmet, eğitim, öğrenim, sağlık, beslenme, hijyen, günlük düzen, detay, beceri ile ilgili kavramları temsil eder.

Yeniay bu alanlarda kararlar almak, yeni bir tohum ekmek, girişimde bulunmak için değerlendirilebilir.

İş yaşamımız ve günlük hayatımızla ilgili düzenlemeler, planlamalar yapabiliriz. Finansal hesaplar, bütçe, muhasebe işlemleri, çalışanlar ile ilgili detaylar, önümüzdeki günler için hazırlanacak iş planları bu dönemin konusudur. Temizlik yapabilir, kullanılmayan eşyaları atabilir, dolaplarımızı gözden geçirebiliriz. Yararlı ve gerekli olanla, gereksiz olanı ayırmak için uygun bir dönemdeyiz.

Venüs bugün Akrep burcuna geçiyor. 5 Ekim’e kadar Akrep burcunda ilerleyecek olan Venüs daha sonra retro harekete geçecek. Bu dönemde ilişkilerde tutku ve cinselliği öne çıkarırken, para ve maddi alanlarda ilişkilerimizden fayda sağlayabiliriz.