BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Barış Alıcı ve Eljif Elmas Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda yok

Napoli'ye transfer olması beklenen ve başka bir takıma kiralanması gündemde olan Barış Alıcı'yla Eljif Elmas, Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda yer almadı.

Abone ol

Fenerbahçe, ikinci etap kamp çalışmaları için bugün Avusturya'ya gitti. Eljif Elmas ve Barış Alıcı Fenerbahçe'nin Avusturya kampına dahil edilmedi.

Genç ismin, önümüzdeki hafta sarı-lacivertli takımdan ayrılarak Napoli'ye imza atması bekleniyor. Kiralanmasına kesin gözüyle bakılan Barış Alıcı da Avusturya kampı için kadroya dahil edilmedi.

Sarı-lacivertli ekibin, kamp kafilesinde şu isimler bulunuyor:

Harun Tekin, Altay Bayındır, Abdullah Yiğiter, Oytun Özdoğan, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk, Muhammed Gümüşkaya, Victor Moses, Garry Rodrigues, Vedat Muric, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.

Fenerbahçe'ye veda etti
Öte yandan Eljif Elmas, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe'ye veda etti.  Sarı-lacivertlilerin Avusturya kamp kadrosuna alınmayan 19 yaşındaki oyuncu, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldığı bir anın videosunu paylaşırken, videoya sarı ve lacivert kalplerle el sallama emojileri koydu.

15 milyon euro
Fenerbahçe'nin Napoli'den Eljif için 15 milyon Euro bonservis bedeli, 3 milyon Euro da bonus talebinde bulunduğu bildirilmişti. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Falcao'da en iyi teklif Galatasaray'dan! İşte alacağı rakam
Foto Galeri Falcao'da en iyi teklif Galatasaray'dan! İşte alacağı rakam Galeriye Gözat