BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,28
HABER /  GÜNCEL

Bankacı kadın eski sevgilisinin peşini bırakmıyor: Sizi İstanbul'da yaşatmayacağım

Evli sevgilisinin kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen bankacı kadın J.T.'nin intikam çabaları bitmek bilmiyor. Sevgilisi M.B.'nin kredi kartı ekstresini karısı S.B.'ye gönderen J.T., çiftin huzurunu kaçırmayı sürdürüyor.

Abone ol

İstanbul'da özel bankada çalışan J.T., evli sevgilisi M.B.'ye boşanması ve kendiyle evlenmesi için baskı yapmıştı. Sevgilisinin boşanma baskına dayanamayan genç adam, J.T., tarafından ilişkisini eşine söylemekle tehdit edildiği için sevgilisinden ayrılma kararı almıştı. Ayrılığı hazmedemeyen genç kadın eski sevgilisi ve eşine mesajlar, kredi kartı ekstreleri gibi materyaller gönderdi. Bununla da kalmadı tehditlere başladı.

Sabah'ın haberine göre ayrılığı kabullenemeyen genç kadın, eski sevgili M.B.'nin kişisel bilgilerine çalıştığı özel banka sayesinde ulaştıktan sonra M.B.'nin eşine mesajlar eşliğinde kredi kartı ekstrasını yollamıştı. Bir de bu yetmezmiş gibi M.B. adına kredi başvurusunda bulunmuştu.

Hareket içerikli mesajlar

Olay ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bankacı genç kadın, eski sevgilisinin eşine huzur vermedi. Sürekli olarak telefondan rahatsız etmeye başladığı iddia edildi. İddiaya göre J.T. eski sevgili M.B.'nin eşi S.B.'e 'Sizi İstanbul'da yaşatmayacağım. Siz biteceksiniz' şeklinde söylemlerde bulundu. Bununla birlikte bankacı genç kadın, S.B.'i arayarak 'Salaksın, cahilsin, köylüsün' hakaretlerinde bulunması bardağı taşıran son damla oldu.

Koruma kararına uymamış

Eşinin ve bankacı kadının aralarında olan birliktelikleri süreç içerisinde öğrenen S.B., daha önceden kendisini rahatsız etmesinden dayanamayıp J.T. hakkında koruma kararı aldırdı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran genç kadının talebini kabul eden mahkeme, 1 ay süreyle mağdur S.B.'nin korunmasına karar verdi. Koruma kararına uymayan sürekli olarak kendisine hakaret ve tehdit içerikli mesajlarla rahatsız etmeye devam eden J.T. hakkında savcılığa şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.