BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.324,78
HABER /  MAGAZİN

Banka çocuğu 8 bin 500 dolar

Sperm bankasından çocuk yapan Leyla Bilginel, ayrıntıları anlattı...

Abone ol

Türkmax’ta Hülya Avşar’ın programına çıkan oyuncu Leyla Bilginel, Amerika Birleşik Devletleri’nde bir sperm bankasından satın aldığı sperm ile hamile kalmış ve Kayra isminde bir erkek çocuk dünyaya getirmişti.

Bir ara basının gündeminden düşmeyen Leyla Bilginel, amcalarının kötü tutumları nedeniyle Kömürcü olan soyadını değiştirdiğini söyledi.

Bilginel, bu hamile kalmak için büyük para harcadığı şeklinde basında çıkan haberlerin de doğru olmadığını belirterek, "Bir arkadaşım vardı Amerika’da, daha önce ben ona sahip çıkmıştım, o bunu unutmamış ve bana orada sahip çıktı. Otel parasını o karşıladı, tercümanlık yaptı ve bağlantıları o ayarladı. 5000 dolar işlem parası verdim. 3500 dolar kadar da uçak parası ödedim. Hepsi bu" dedi.

Leyla Bilginel, öleceğini bilseydi bile çocuğunu doğurmaya kararlı olduğunu belirtirken, "Bu hayat gidecekse gitsin, bu çocuk dünyaya gelsin derdim" düşüncesinde olduğunu anlattı.

Leyla Bilginel, spermini aldığı kişiyi tanımadığını belirterek, çocuğunun Türk evladı gibi büyüyeceğini ve Müslüman olduğunu sözlerine ekledi.