BIST 9.560
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.468,29
HABER /  GÜNCEL

Bakırköyde öğretmenlere armağan

Gürlek Nakipoğlu Lisesi Bakırköy Belediyesi tarafından eğitime kazandırıldı.

Abone ol

Bakırköy Osmaniye’deki Gürlek Nakipoğlu Lisesi’nin ihtiyacı olan öğretmenler odası, müdür odası ve kütüphanesi, Bakırköy Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek öğretmeler günü vesilesi ile eğitimcilere kazandırıldı..

Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Ateş ÜNAL ERZEN göreve başladığı günden bugüne, iki temel hizmet sektörü olan sağlık ve eğitime çok önem vermiş, ve bu iki alandaki çalışmalarını da kesintisiz olarak sürdürmektedir.

Bu güne kadar eğitim alanında birçok duyarlı projeye imza atan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünalerzen, yapılan törende, “Eğitim tüm yurttaşlarımız için anayasal bir haktır, ancak bazen fiziki, bazen daha farklı nedenlerden dolayı tüm yurttaşlarımız bu anayasal hakkı kullanamamaktadır. 21. yüzyılı yaşadığımız bir süreçte eğitim alanındaki eşitsizlikler, eksiklikler ülkemiz adına kanayan bir yara olarak karşımızda duruyor. Biz de belediye olarak elimizden geldiğince eğitim çalışmalarına destek vermeye çalışıyoruz. Daha önce gelmiş bir ihtiyacı değerlendirerek, geleceğimiz olan gençleri yetiştiren öğretmenlerimize armağan olarak sunuyoruz. Biliyoruz ki, zafer sadece savaşla kazanılmaz, gelecek için doğru ve başarılı nesiller yetiştirerek de kazanılır; bunu yapacaklar ise saygıdeğer öğretmenlerimizdir.”dedi. Açılışta plaket takdim edilen başkan, “Bu plaketi sadece kendim için değil, bu mesleğe emeği geçen herkes adına, Sosyal - Demokrat yönetim anlayışım ile alıyorum.” dedi

ZOR ÖĞRENEN ÇOCUKLAR ARTIK BU ÖZEL SINIFTA EĞİTİM ALABİLECEK..

Ülkemizin bir diğer can alıcı konusu engelliler ve zor öğrenenlerin eğitimleridir. Günümüzde yaygın olarak çoğu okulda bulunmayan ve tüm okullara da örnek olması amaçlanan bir açılışla yine Bakırköy Belediyesi, sınırları içinde yer alan Kartaltepe İlköğretim Okulu’na bir zor öğrenenler (alt sınıf) sınıfı oluşturdu. Açılışta bir yıl önce zor öğrenenler sınıfında bulunan ancak aldığı eğitim ile normal seviyeye ulaşan bir öğrenci tarafından başkana teşekkür plaketi sunuldu.