BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  GÜNCEL

Bakire cinayetinde şok detay

Nişanlısı Nuriye T.’yi bekar olmadığı için öldürüp Sapanca’daki kent ormanına gömen Okan A. ile ilgili inanılmaz detay...

Abone ol

Zanlı, 2011 yılında öldürdüğü nişanlısına cinsel istismardan yargılanıp beraat etmiş!

Hafta sonu geldiği Sapanca kent ormanında 19 yaşındaki nişanlısı Nuriye T.’yi bakire olmadığı iddiasıyla öldürüp ormanlık alana gömdükten 4 gün sonra vicdan azabı çekerek  teslim olan 19 yaşındaki Okan A., getirildiği Adliye’de Cumhuriyet Savcısı’na cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. Okan A.’nın, yapılan kimlik sorgulamasında ise 2011 yılında, öldürdüğü nişanlısına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı ortaya çıktı. Tutuklanan  nişanlının bu davada beraat ettiği de ögrenildi.
 
ERKEN EVLENMEK İÇİN İLİŞKİYE GİRME KARARI ALDIK
 
Okan A., çarpıcı ifadesinde, "Yaklaşık 4 yıldır tanıdığım, aramızda gönül ilişkisi bulunan ve nişanlım olan  Nuriye Tabanca’yı ben öldürdüm. Nuriye Tabanca ile 6 Temmuz Pazar günü evlenmek maksadıyla kaçtık. Ben ailemle birlikte Nuriye’nin anne babasından kendisini evlenmek için istedim. Onlar da verdiler. Ancak bizim önümüzde büyüklerimiz olduğu için onlar evlendikten sonra bizim evlenemememiz durumu vardı. Biz de evlenmek maksadıyla kaçtık. Pazar günü en yakın yer Sakarya olduğu için Sakarya’ya geldik. Sapanca’da bir tesislerde indik. İndiğimiz gibi ormanlık alan vardı. İl ormanı olarak bilinen bu yere girdik ve bir süre yürüdük. Otobüsten indiğimiz sırada Nuriye Tabanca ’bizim yaşımız küçük olup ağabeylerimiz ve ablalarımız bulunduğundan ve bunlar evlenmemize izin vermezler’ dedi. Bunun için erken evlenmek için cinsel ilişkiye girmeye karar verdik." dedi. Katil zanlısı Okan A., sözlerini şöyle sürdürdü:
 
" ’BAKİRE DEĞİLİM’ DEDİ"
 
"Ormanlık alanda belli bir süre yürüdükten sonra bir yerde durduk. Burada kendisiyle konuşmaya başladık. Öpüştük. Tam ilişkiye gireceğimiz sırada Nuriye bana bir şey söyleyeceğini söyledi. Ben de ’dinliyorum’ dedim. Bana kendisinin bakire olmama ihtimalinin bulunduğunu söyledi. Ben de buna sinirlendim. Kendimi kaybettim. Bana, benden önce bir şahısla ilişkisi olduğunu söyledi. İsmini istedim vermedi. Ben de bu sözlerin etkisiyle şuurumu kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Baktığımda Nuriye kanlar içerisindeydi. Özellikle göğsünün üstünde kanlar vardı. Korktum ve kaçtım. Nuriye benim bıraktığımda kendinde degildi. Ben kendimi kaybettiğim için neler yaşandığını bilmiyorum. Ben de Nuriye’ye birşey olduğundan korktuğum için hemen olay yerinden kaçtım."
 
KÜTAHYA’YA GİDİP DÖNDÜM
 
Panik içerisinde ormandan kaçarak  Adapazarı’na geldiğini söyleyen  Okan A. nişanlısının polise giderek kendisini şikayet edecegi korkusuyla önce bir otele gittiğini ancak daha sonra korkarak otobüs terminale gelerek  buradan ilk kalkan otobüse binip Kütahya’ya gittigini, geceyarısı dönerek yeniden Adapazarı’na geldiğini söyledi.
 
Geceyi otelde gecirdikten sonra öğlen saatlerinde olay yerine gittiğini söyleyen genç sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Burayı zar zor buldum. Geldiğimde Nuriye’nin cesedini gördüm. Hayatını kaybetmisti. Dudağı patlamıştı. Adapazarı’ndan nalburden kurek ve kazma alıp çukur açarak gömdüm. Cebinde 20 lira parası vardı. Elbiselerini bilmediğim yere atıp  ağabeyimi aradım. O babamla birlikte beni  gelip Adapazarı’ndan alıp İstanbul’a getirdiler. İstanbul’da babam Nuriye’ye ne olduğunu söyletmek icin sıkıştırınca söyledim. Bunun üzerine babam beni polis karakoluna getirip teslim etti."
 
CİNSEL İSTİSMAR SANIĞI
 
İfadesi sonrasında tutuklanan Okan A.’nın yapılan kimlik sorgulamasında İstanbul’da 2011 yılında nişanlım dediği ve öldürdüğü  Nuriye Tabanca’ya cinsel istismar suçundan yargılandığı ve beraat ettiği ortaya çıktı.