BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73
HABER /  DÜNYA

Bakanlık haberini televizyondan öğrendi

Yeni oluşturulan kabinede Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, haberi televizyondan öğrendi. Z...

Abone ol

Yeni oluşturulan kabinede Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, haberi televizyondan öğrendi. Zeybekçi, görevinin ülke için hayırlı olmasını diledi.
Yaşanan istifaların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Zafer Çağlayan’ın yerine Ekonomi Bakanlığına getirilen Nihat Zeybekçi, haberi evinde aldı. AK Partili Denizli milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar ve Mehmet Yüksel, Zeybekçi’yi tebrik için eve geldi. Burada bir açıklama yapan Zeybekçi, "Biz hükmetmeye değil, hizmet etmeye geldik. Bugüne kadar hep hizmet ettik. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemiz için hayırlı olsun. Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın" dedi.
Denizlili vatandaşlara da bir mesaj gönderen Ekonomi Bakanı Zeybekçi, "Denizli’ye 7 yıl belediye başkanı olarak hizmet ettik. Çok güzel işler yaptık. 3 yıl milletvekilliği yaptık. Şimdi de ekonomide ülkemize hizmet edeceğiz. Ben haberi televizyondan aldım. Çok mutluyum" şeklinde konuştu.
(İHA)