BIST 9.708
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.427,56
HABER /  GÜNCEL

Bakan eşcinsellikle ilgili soru istemedi

Bakan Selma Aliye Kavaf, Balçiçek İlter'in sorularını yanıtlarken program ilginç diyaloglara sahne oldu...

Abone ol
Balçiçek İlter'in Habertürk ekranlarında Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ı konuk ettiği program çarpıcı diyaloglara sahne oldu. Bakan Kavaf eşcinsellikle ilgili sorulara karşında ilginç bir tavır aldı.
 
Bakan Kavaf'ın eşcinsellikle ilgili tartışma yaratan sözlerinin programda gündeme gelmemiş olması izleyicilerin maillerinde geniş yer bulunca İlter ilginç bir anons yaptı: 
"Sayın Bakan’a “Eşcinsellik hastalıktır” açıklamasına dair bir şeyler sormak istiyordum ama kendisi arzu etmedi, ben de saygı duydum ama burada açıklama gereği duyuyorum."

"İZDİVAÇ PROGRAMLARI İNSANLIK ONURUNA YAKIŞMIYOR "

Bur izleyici sorusu üzerine, Muhteşem Yüzyıl’ı seyrettiğini söyleyen kavaf, beğenmedim dedi ve ekledi: “Tarih yıpratılmamalı, televizyon sadece eğlence aracı değildir.” Devlet Bakanı Kavaf, evlilik programları için “İnsanlık onuruna yakışmayan, insanlık onurunu ayaklar altına alan” benzetmesi de yaptı.  

Devlet Bakanı Kavaf, kadına yönelik şiddet konusunda çok ilerleme kaydedildiğini söyleyerek, olumlu yapılanı görmüyorlar, olumsuz olunca her şeyin sorumlusu benmişim gibi gösteriliyor serzenişinde bulundu.