BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'nin gündeme damga vuracak açıklamaları

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde FETÖ ile mücadele, Katar krizi, Erbil bağımsızlık referandumu vardı. Bahçeli'nin her satırı olay olacak açıklamaları...

Abone ol

MHP lideri Bahçeli'nin gündemi bu hafta da çok yoğundu.Dünyayı sarsan Katar krizine değinen Bahçeli, "Türk askerine lejyoner demek su katılmamış bir alçaklıktır.Katar'da kurulacak Türk üssünün körfez ülkelerinin güvenlik ve istikrarına destek vermekten başka bir hedefi yok iken, durduk yere bir kaşık suda fırtınalar koparanları anlamak şüphesiz mümkün değildir'' dedi.

FETÖ soruşturması kapsamında tahliyelere de sert çıkan Bahçeli,  Bahçeli "Arkası sağlammış onun damadı bunun akrabasıymış diyerek hiçbir suçlunun adalete kıymasına izin veremeyiz vermemeliyiz. Yok hastaymış adresi belliymiş bahaneleriyle tutuklanıp serbest bırakılanlar millet vicdanını sızlatmaktadır" dedi.

KÜRTLERİN REFERANDUM KARARI

Barzani 25 Eylül'de bağımsızlık referandumu yapacakmış Türkmen yurtlarına göz dikmiş. Bunların hepsi fasa fisodur fuzuli ve bayat laf enflasyonudur. Aç tavuk kendini darı ambarında sanacaktır. Türkiye Cumhuriyeti kapısını önünde gecekondu yapmaya kalkanları hizaya getirip şehitlerimizin emanetini korumaya mecburdur. Barzani ateşle oynamaya meraklıysa cayır cayır yanmasının önünü açmak Türk devletinin beka meselesidir.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından önemli satır başları;

Kerkük deriz kulakları olmasına rağmen duymazlar, Kaşgar deriz anlamaza yatıp sessizliğin dibine kadar batarlar. Bosna'dan bahsederiz sanki ilk kez işitmiş gibi meraklı gözlerini fal taşı gibi açarlar ne var ki oralı bile olmazlar. Şimdi de Katar gündemdedir.

TÜRK ASKERİNE LEJYONER DEMEK SU KATILMAMIŞ ALÇAKLIKTIR

Türk askerine lejyoner demek su katılmamış bir alçaklıktır. Bu hayasız suçlama muhataplarına dönmüştür. Türkiye doğru bir hamle ile Körfez'de yükselen tansiyonu düşürmeye çalışmaktadır. Katar'la tarihsel bağlarımız vardır. İki ülke arasında siyasi ticari ekonomik ilişkiler bilinmektedir. Normal olmayan Katar konusunun kimi zaman abartılmasıdır. Katar'la imzalanan anlaşmanın rutin onayı bazı çevreleri rahatsız etmiştir.

HÜKÜMET DOĞRU YOLDADIR

Türkiye bekasının müdafası amacı ile sahada olmalıdır. Kıyıda, kenarda değil gerekirse kaptan köşkünde bulunmalıdır. Bunun neresinde sakınca vardır? İddialı olmayalım mı? Türkiye tarihsel çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yapmalıdır. Doha'da üs kurmak körfez ülkelerine meydan okuma olarak yorumlanmamalıdır. Hükümet doğru yoldadır. Türkiye'nin bölgede pozisyon alması gözünüze batıyor da diğer ülkeler neden dikkatlerinizden kaçıyor? Kimlere sözcülük yapıyorsunuz? Sıkıyı görüp araziyi görmeyecekseniz ABD'ye ne işiniz var Ortdoğu'da deyin de endamınızı görelim. 

''SOKAKTA KAVGA, MİLLİ TAKIM'DA KAVGA...''

Sokakta kavga, Milli Takım'da kavga, her yerde rezalet diz boyudur. Toplumsal güven erimektedir. Kutlu ecdadımızın adalete düşkünlüğü nefsi azgınlıklara dem vurması milletimizi başarıdan başarıya uçurmuştu. Sapkınlıklardan uzak tutan aklın ışığıdır. Akıl, Allah korkusunun bilim ve bilgi çınarının yeşerip geliştiği verilmli bir bahçedir. Bu bahçemiz kurumaktadır. Çalkantılardan kurtulmanın reçetesi müşterek ve milli ahlakı harekete geçirmektir. Aklın reddettiği ne varsa bugün tedavüldedir.''

İNKAR EDİLSE DE FETÖ'NÜN KALINTILARI FAALDİR

Ülkemizi düzlüğe çıkaracak adaletsizliklerin üzerine kararlılıkla gitmektir. Başarı sağlanırsa batışa neden olan yükler kaldıraç görevi görecektir. Türk milletinin gözü açıktır. Baldırı çıplakların eseri bir dolar olan canilerin tezgahlarına hazırlıkıdır.

İnsanlık zalimlerin haksızlık yapanların kibirlilerin ders alınması gereken sonlarını görmüştür. Ne kadar inkar edilse de algılar ne denli denetim altında tutulmaya ve yönlendirilmeye uğraşılsa da FETÖ'nün kalıntıları faal, hücreleri aktiftir

ARKASI SAĞLAMMIŞ ONUN DAMADI BUNUN AKRABASIYMIŞ DİYEREK...

Arkası sağlammış onun damadı bunun akrabasıymış diyerek hiçbir suçlunun adalete kıymasına izin veremeyiz vermemeliyiz. Yok hastaymış adresi belliymiş bahaneleriyle tutuklanıp serbest bırakılanlar millet vicdanını sızlatmaktadır. Hukuk herkese lazımdır.

ŞEHİT AYBÜKE ÖĞRETMEN

Bölücü terör evlatlarımızı kastetmeye devam etmektedir. 8 evladımız katillerin ateşi ile toprağa düşmüştür. Batman'da körpe fidan olan Aybüke Yalçın terörün hedefi olmuştur. Aybükü'de mazlumdur. kanı inşallah yerdre kalmayacak hesabı bu dünyada sorulacaktır. Aybüke'nin babası Sadık Yalçın ise duruşu ile Türkiye'ye ders vermiştir.

ERBİL BAĞIMSIZLIK REFERANDUMU

Barzani 25 Eylül'de bağımsızlık referandumu yapacakmış Türkmen yurtlarına göz dikmiş. Bunların hepsi fasa fisodur fuzuli ve bayat laf enflasyonudur. Aç tavuk kendini darı ambarında sanacaktır. Türkiye Cumhuriyeti kapısını önünde gecekondu yapmaya kalkanları hizaya getirip şehitlerimizin emanetini korumaya mecburdur. Barzani ateşle oynamaya meraklıysa cayır cayır yanmasının önünü açmak Türk devletinin beka meselesidir. Erbil oradaysa Ankara burada. Hakkari il kalmalı Şırnak il kalmalı. Başka nereye yapıyorsanı yapın o sizin bileceğiniz iştir.