BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.493,45
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'nin 'af' istediği Alaaddin Çakıcı'dan Erdoğan'a tehdit

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim arefesinde gündeme getirdiği af talebinin ana aktörü olan ve Bahçeli tarafından bizzat hastane koğuşunda ziyaret edilen Alaaddin Çakıcı beklediği af çıkmayınca yine tehditlere sarıldı...

Abone ol

ORGANİZE suç örgütü liderliğinden tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, Devlet Bahçeli'nin af talebi kabul görmeyince seçim bahanesiyle yine tehdit dolu bir mesaj yayınladı. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Çakıcı, Devlet Bahçeli'yi övdü ve saygılarını sundu.

Basın danışmanı Ferhat Aydoğan aracılığı ile açıklama yapan Alaaddin Çakıcı, "Devletimiz ve milletimiz, bugün ülkemizin bekası için özgür iradesiyle MHP’nin büyük gayretiyle, sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda yeni oluşumun başkanı seçilmesinde en büyük etken sayın Bahçeli ve yol arkadaşlarıdır" iddiasında bulundu.

'İTTİFAKA OY VERENLER, ERDOĞAN'IN KENDİSİNE VERMEDİ'... "Cumhur İttifakı’na oy verenler sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine değil, devletin bekası için sevse de sevmese de beka sorunu yaşayan devletimiz için sayın Tayyip Erdoğan’a oy vermiştir" diyen Çakıcı, Erdoğan'a "Devletin sahibi sen değilsin! Devletin mihenk taşı ülkücüler ve devletine gönülden bağlı her etnik mozaikten olanlardır. Bu Cuma günü sayın Bahçeli gibi namazdan çıktıktan sonra 'Ne mutlu Türk’üm diyene' diyebilecek kadar Türkiye sevdalısı mısın?" diye yüklendi.

"SOKAK ÇOCUĞU SOKAK ÇETESİ OLMADIĞIMI..." "Unutma! Sen yolcusun, Ülkücüler ve Türk Milliyetçi’leri, her etnik mozaiğe mensup vatan sevdalıları da hancılardır!" diyen Alaaddin Çakıcı, Erdoğan'a "Annene, babana dua ettiğin gibi sayın Bahçeli’ye ve onun yol arkadaşlarına da dua et. Elinden ne gelirse de bana istediğini yapabilirsin. Sokak çocuğu, sokak çetesi olmadığımı da o beyninin derinliklerine sok" diye üstü kapalı tehditler savurmaktan da geri durmadı.

BAHÇELİ'Yİ ÖVDÜ SAYGILARINI SUNDU... Alaaddin Çakıcı açıklamasını MHP lideri Devlet Bahçeli'ye övgü ve saygılarını sunarak bitirdi. 

ALTINOK'TAN BAHÇELİ'YE ÇAKICI TEPKİSİ... Alaaddin Çakıcı'nın bu açıklamasına, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "teşekkür ettiği gazeteciler" listesinde olan Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok'tan tepki geldi. Altınok Twitter hesabından "Türkiye Cumhurbaşkanına cezaevinden parmak sallayanlara af önerisini eleştirdim diye adımı 'ihanet listelerine' koyanlar, bakalım bu açıklama için de gazete ilanı verecekler mi?" diye sordu.

Af önerisinin ardından Bahçeli'den dikkat çeken ziyaret!Af önerisinin ardından Bahçeli'den dikkat çeken ziyaret!Af önerisinin ardından Bahçeli'den dikkat çeken ziyaret!Af önerisinin ardından Bahçeli'den dikkat çeken ziyaret!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN