BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,03
HABER /  GÜNCEL

Bahçelievler elektrik kesintisi 27 Şubat Salı ne zaman gelecek?

Bahçelievler'de elektrikler gitti, 27 Şubat Salı Bahçelievler elektrik kesintisi BEDAŞ sitesinde duyuruldu. Buna göre Bahçelievler'de bugün Soğanlı Sokak Habib Özhan Sokak Karaca Sokak, Çavuşpaşa Sokak, Kaan Sokak ve Hülya Sokak'ta elektrikler bugün 10:00-16:00 saatleri arasında kesilecek. Peki elektrikler ne zaman gelecek BEDAŞ Bahçelievler açıklaması.

Abone ol

Bahçelievler elektrik kesintisi, elektrikler ne zaman gelecek 27 Şubat BEDAŞ açıklaması. Bahçelievler'de bugün Soğanlı Sokak Habib Özhan Sokak Karaca Sokak, Çavuşpaşa Sokak, Kaan Sokak ve Hülya Sokak'ta elektrikler 10:00-16:00 saatleri arasında kesilecek. 

İstanbul Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi internet sitesi üzerinden, 27 Şubat 2018 İstanbul Avrupa yakasında uygulanacak olan planlı elektrik kesintilerini yayımladı.

Arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için yapılan ‘Planlı Bakım ve İyileştirme Çalışmaları Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında enerji verilemeyecek yerlerin listesi BEDAŞ tarafından açıklandı.

BEDAŞ İLETİŞİM VE ARIZA BİLDİRİMİ: Aşağıdak verilen planlı kesintilerde ilçe ve mahallenizi bulamıyorsanız BEDAŞ'a 186 numaralı Çağrı Merkezi'nde bildirebilir veya arıza bildirim forumunu online doldurabilirsiniz.