BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'den Erdoğan'a tebrik telefonu! Sonucu açıkladı...

MHP lideri Devlet Bahçeli, oy sayımı sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik etti... Erdoğan'a bir tebrik de İlham Aliyev'den geldi...

Abone ol

24 Haziran seçiminde kullanılan oyların sayımı sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik telefonları gelmeye başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik etti.

İLK TEBRİK ALİYEV'DEN GELDİ... Erdoğan'a bir tebrik telefonu da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den geldi. Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçimlerdeki başarısından dolayı kutladı.

TEBRİK İÇİN ARAYANLAR... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik için arayanlar arasında Filistin Devlet Başkanı Abbas, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegoviç, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve Macaristan Başbakanı Orban da var.

YUNANİSTAN'DAN TEBRİK TELEFONU... Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu arayarak AK Parti'nin seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik etti.