BIST 9.695
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.499,69
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Bahçeli: Erdoğan kazanırsa dolar 10 lira olur diyenler...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bursa'da "Bir kez daha diyorum ki cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. 'Sayın Erdoğan kazanırsa dolar 10 lira olur' diyen müstevlilerin uzman kisveli yorumcularına inşallah Türk milleti 24 Haziran'da kabusu yaşatacaktır." dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bursa'da konuştu. Bahçeli'nin konuşması özetle şöyle: "Kim ki 'Cumhur İttifakı'nı dinamitleye çalışırsa kim ki ittifaka zaman biçerse Türkiye'nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaklardır. 

'DOLAR 10 TL OLUR DİYEN AKADEMİK TERÖRİSTLER'

'ADAYIMIZ ERDOĞAN'

Bir kez daha söylüyorum ki adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. İnce'nin sözde Kürt sorununda hiç bir kırmızı çizgisi yoktur. Kırmızı çizgisi olmayan bir gafilin Cumhurbaşkanı adayı olması bile zuldür. Apoletleri sökeceğim diyor. Nasıl söküp takmaya alışmış. Cumhurbaşkanı olacağım iddiası da deli saçması akıl tutulmasıdır. İnceden inceye gerçek fikrini deşifre eden CHP'nin işi bitmiş dümeni şaşmıştır. FETÖ'ye tek kelime etmeyen birinin Cumhurbaşkanı olması hayaldir. Bunlarda ne erdem kalmış ne de adamlık."