BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,13
ALTIN 2.303,58
POLİTİKA

Bahçeli: ' Adana Bilim ve Teknoloji ismi Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değişti'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'Sayın Cumhurbaşkanı şahsımı telefonla arayarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismini Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirmeyi düşündüklerini ifade etmiştir.' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin kuruluşunun 50. yıl dönümü kapsamında düzenlenen kutlama programında konuştu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in de katıldığı programda Bahçeli, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin isminin Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değişeceğini söyledi.

MHP Lideri Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı şahsımı telefonla arayarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismini Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirmeyi düşündüklerini ifade etmiştir. Partimizin 50. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günde, böylesi heyecan verici bir düşünce, MHP mensuplarını ve dava arkadaşlarımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanının böyle bir düşünce ve tasarrufu 50. kuruluş yıl dönümümüz için müstesna ve muazzez bir armağan olmuştur." ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle
Etiketler