BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Bahar Candan gözyaşlarına boğuldu!

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi yarışmasının 1 Nisan Cuma günü yayınlanan yeni bölümünde ilginç yarışmacısı Bahar Candan gözyaşlarını tutamadı.

İşte Benim Stilim 6. Sezon 01 Nisan 2016 Cuma günü yayınlanan 48. bölümünde eleme gecesinin konsepti avantgarde oldu. Nur Yerlitaş, Bahar Candan'a nasıl olduğunu sorunca Bahar, Nur Yerlitaş'tan ayrılacağı için iyi olmadığını söyledi ve gözyaşlarına boğuldu. Bahar "Ben sizden ayrılırsam yaşayamam. Bazen rezil bile olsak keşke yarışma sonsuza kadar sürse de sizden hiç ayrılmasam" diyerek Nur Yerlitaş'ın yanına gitti. Nur Yerlitaş ise Bahar'a İzzet Yıldızhan'dan "Aziz Dostum" şarkısını armağan etti.


İrem Derici, Bahar'ın numara yaptığını söylerken Hakan Akkaya, Bahar'ın içine ağladığını söyledi. Bahar, Hakan Akkaya'nın sözlerine tepki gösterdi ve gerçek olduğunu savundu. Bahar daha sonra Nur Yerlitaş'ı çok sevdiğini söyleyerek tekrar gözyaşlarına boğuldu. Seyircinin gülmesi üzerine Öykü Serter, Bahar'ın çok hızlı duygu geçişleri yaşadığı için yakalayamadıklarını söyleyerek açıklama yaptı. Nur Yerlitaş, Bahar'ı kızarken sevdiğini söylerken Bahar oturduğu yerde ağlamaya devam etti.

Sitene Ekle
Etiketler