BIST 9.510
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.492,98
HABER /  GÜNCEL

Bağcılar’da korkutan yangın

İstanbul Bağcılar’da bir tekstil iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında dumandan etkilenen bazı vatandaşlar hastaneye kaldırıld...

Abone ol

İstanbul Bağcılar’da bir tekstil iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında dumandan etkilenen bazı vatandaşlar hastaneye kaldırıldı.
Güneşli Mahallesi, Mahmutbey Caddesi üzeride bulunan tekstil mağazasında 23. 30 sıralarında yangın çıktı. Yangın bina altındaki mağazada kısa sürede yayıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerinde olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevre ilçelerden gelen 4 takım itfaiye ekibi yangına müdahale ederken binada mahsur kalanlarında dışarı çıkardı. Dumandan etkilenen 10 apartman sakini ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde ambulanslar tedbir amaçlı bekletilirken itfaiye ekipler soğutma çalışmaları yaptı.
Mikail Yumlu isimli bir vatandaş: “Saat 21.30 sıralarındaydı. Elektrik kesintisi oldu. Elektrikler gelip, gitti. Sonra bir, bir buçuk saat elektriksiz kaldık. Daha sonra dışarı çıktığımızda ufak bir duman vardı. Dumanlar artıkça yukarıdaki vatandaşlar mahsur kaldı. İtfaiyenin merdiveni yangınıyla çocuklar çıktı. Aralarında zehirlenenler oldu, hastaneye kaldırılanlar oldu. Şu anda bütün bina tahliye edildi. Elektrik gidip, geldi, onun neticesinde oldu” dedi.
(İHA)