BIST 9.709
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,09
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırım şerefsiz dedi mi?

Aziz Yıldırım, kameraya dönüp gazetecilere şerefsiz dedi! Fener'in resmi sitesi haberi yalanlamadı ancak yorum getirdi.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Moskova'ya giderken Atatürk Havalimanı'nda kendisini görüntüleyen gazeteciye, ''Hepiniz şerefsizsizin'' diye hakaret etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, beraberinde Azeri uyruklu ismi öğrenilemeyen bir menejerle öğle saatlerinde dış hatlar terminaline geldi. Fenerbahçe başkanı, bilet ve bagaj işlemlerini yaptırdıktan sonra yanındaki kişi ile bir kafede uçağın kalkış saatini beklemeye başladı.

GAZETECİLERE "ŞEREFSİZ" HAKARETİ

Yıldırım, bu sırada bir gazetecinin kendisini görüntülediğini fark etti. Sinirlenerek gazetecinin yanına gelen Yıldırım, ''Özel hayatımla ilgili niye çekim yapıyorsun'' diye sordu. Basın mensubundan 'Kamuya mal olmuş birisiniz. Transfer görüşmesine gidiyorsunuz diye çekiyorum''cevabını alınca, ''Terbiyesizlik etme. Hepiniz şerefsizsiniz. Git diğer gazetecilere de söyle'' şeklinde hakaret edip, gitti.

YALANLAMADI YORUM YAPTI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Rusya'ya uçmak üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda, gazetecilerle tartıştı. Havalimanında yaşanan tartışmanın ardından Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde 'Ayıp başlıklı' bir açıklama yayınlandı.

İşte o açıklama;

Bugün Atatürk Havalimanından özel bir iş seyahati nedeniyle Rusya'ya gitmeye hazırlanan başkanımız Sayın Aziz Yıldırım alanda bulunan Cihan Haber Ajansı muhabirini defalarca uyarmasına karşın muhabir sürekli olarak kendisini görüntülemeye devam etmiştir. Belli bir süre görüntü alınmasına sesini çıkarmayan başkanımız söz konusu muhabirin sürekli olarak kendisini çekmeye devam etmesine sinirlenmiş ve tepki göstermiştir. Yanındaki kişiyi futbolcu menajeri olarak duyuran, başkanımızın transfer görüşmesi amacıyla yurtdışına çıktığı yalanını uyduran ve tüm bunların ötesinde kişilik haklarına saygı göstermeyen Cihan Haber Ajansı muhabiri ve yönetimini kınıyoruz.