BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,82
ALTIN 2.476,59

Ayşen Gruda'nın kızı kötü haberi verdi

Ayşen Gruda'nın kızı kötü haberi verdi

Hastanede tedavisi devam eden usta oyuncu Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda sanatçının sağlık durumu hakkında yazılı açıklama yaptı.

Ayşen Gruda'nın kızı kötü haberi verdi

Ünlü oyuncu Ayşen Gruda, geçtiğimiz hafta mide rahatsızlığından dolayı Kağıthane'de bulunan özel bir hasteneye kaldırılmıştı. 74 yaşındaki oyuncunun yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunduğu ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği açıklanmıştı. Yoğun bakımdan çıkarılan ünlü oyuncunun kızı kötü haberi verdi.

Ayşen Gruda'nın kızı kötü haberi verdi

TEKRAR YOĞUN BAKIMDA: Açıklamada şu ifadeler yer aldı: Annem Ayşen Gruda tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Son evre pankreas kanseri ve karaciğer metastazı ile karşı karşıyayız. Bu hastalıkla 1 yıldır mücadele ediyoruz. Ancak, pankreas kanseri sinsi bir yapıda olduğu için son evrede kendini belli etti. Çok değerli doktorumuz Ergün Kasapoğlu yaşam süresini ve kalitesini en üst düzeyde tutabilmek için büyük emek sarf etti.

Ayşen Gruda'nın kızı kötü haberi verdi

''TÜM TÜRKİYE BİZİMLE'': Hastane Derindere, tüm imkanlarını seferber ederek son derece özenli bir bakım yürütmekte. Biz ailesi olarak her an başındayız. Tıbbı açıdan durumu detaylı bir şekilde doktorları tarafından açıklanacaktır. Başka hiçbir bilgiye itibar etmeyiniz. Enfeksiyon riski olduğu için yoğun bakıma kimse alınamıyor. Ancak biliyoruz ki, bütün sanat dünyası, dostları, sevenleri, tüm Türkiye bizimle. Herkese çok teşekkür ediyoruz.

Ayşen Gruda'nın kızı kötü haberi verdi

AYŞEN GRUDA KİMDİR?: Türk Sineması ve Tiyatrosu'nun Domates Güzeli lakaplı oyuncusu. Ayşen Gruda, 30 Kasım1945 tarihinde Erman Ailesi'nin ortanca kızı olarak İstanbul, Yeşilköy'de Osmanlı zamanında karargâh olarak kullanılan bir köşkte doğdu. Babası kara tren makinistiydi. Komedi yeteneği, çocuk yaşta Yeşilköy'deki evlerinde Ermeni komşularının taklidini yaparken ailesi tarafından keşfedildi. Lise ikiye giderken babası vefat etti. Geçim sıkıntısı yüzünden okulu bırakıp çalışmaya başladı.