BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  GÜNCEL

Aylin Kotil şehit polise sahip çıktı

Aylin Kotil, Bolu Dağı'nı aşarken üzerinde Adana'da şehit düşen komiserin adının yazdığı tişört vardı.

Abone ol

Mustafa Sarıgül'ün eski eşi Aylin Kotil, Gezi olayları sırasında şehit düşen komiserin adının yazılı olduğu tişörtü giyerek ona sahip çıktı.

Seçim barajının kaldırılması için İstanbul'dan Ankara'ya yürüyen Aylin Kotil, Bolu Dağı'nı zorlanarak aşarken, üzerinde Adana'da eylemler sırasında şehit düşen komiser Mustafa Sarı'nın adının yazılı olduğu tişört vardı.

BOLU DAĞI'NA ÇIKTI

İstanbul'dan 8 Temmuz'da başlattığı yürüyüşünü 28 Temmuz'da Ankara'da noktalamayı hedefleyen Aylin Kotil, sabah erken saatlerde Düzce'den yola çıktı. Aylin Kotil ve beraberindeki iki arkadaşı, öğlen saatlerinde Kaynaşlı'ya ulaştı. D-100 Karayolu kenarında bir süre dinlenen Aylin Kotil, daha sonra rampalarla dolu Bolu Dağı'na doğru yürüyüşe geçti. Dik rampalardan yürürken epey zorlandığı görünen Aylin Kotil, yol kenarındaki dar alanlarda güçlükle yürüdü. Aylin Kotil, Bolu Dağı'ndaki tehlikeli yolculuğunu Seymenler mevkiinde sonlandırdı.

ŞEHİT POLİSE SAHİP ÇIKTI

Bolu Dağı'nın rampalarını kendisini zorladığını belirten Aylin Kotil, "Bugün çok zorlandım. Ama burayı da geçeceğim. Yürüyüşüm boyunca Gezi eylemlerinde yaşamlarını yitiren kişilerin isimlerinin adının yazılı olduğu tişörtler giydim. Bugün de olaylar sırasında şehit düşen polis Mustafa Sarı'nın adının yazılı olduğu tişört giydim. Biz hiçbirini birbirinden ayırmıyoruz" dedi