BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,47
HABER /  MEDYA

Aydın Engin Mahçupyan'ı topa tuttu!

BugünTV'de yayınlanan Erkam Tufanla Analiz programına katılan Cumhuriyet gazetesi yazarı Aydın Engin'den Etyen Mahçupyan kritiği.

Abone ol

BugünTV'de yayınlanan Erkam Tufan'la Analiz programına katılan Cumhuriyet gazetesi yazarı Aydın Engin'den bir zamanlar beraber çalıştığı Etyen Mahçupyan eleştirisi geldi.

"MAHÇUPYAN KILIF BULMAKTA ZORLANIYOR"

"Ben Etyen Mahcupyan ile Agos genel yayın yönetmeniyken de çalıştım. Benim için açıklanması çok kolay değil. Tamam bir avanta, bir çıkar elde etme gibi onu onursuz kılacak işlere tenezzül etiğine asla inanmıyorum. Ama o da tıpkı Cumhurbaşkanı gibi kendi doğrularının kesin doğru olduğuna inanan bir arkadaşımızdır.

Burada da bir görev üstlendi. Arada bir ben Davutoğlu'nun danışmanıyım, Erdoğan'ın değil mesajı veriyor. Ama bir yandan da AKP'li bir Başbakanın danışmanı olduğu için de bir şeylere kılıf bulmak zorunda.

Orada Etyen Mahcupyan arkadaşımızın durumuna pek özenmiyorum. Şunda dolayı; kılıf bulmak çok zorlaştı, mızrağın çuvala sığmadığı noktalara geldik. Nitekim bence entelektüel birikimi hatta zekası çok elverişli olan Mahcupyan kılıf bulmakta ister istemez elinden fazla bir şey gelmez. Çok zorlanıyor, hatta sık sık ta beceremiyor"