BIST 9.506
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,52
HABER /  GÜNCEL

Aydın Doğan partisinin 2019 hazırlıkları

Fahrettin Altun bugünkü yazısında Aydın Doğan medyasını, Meral Akşener’in kurduğu İyi Parti'ye yakın ilgi göstermekle eleştirdi.

Abone ol

Aydın Doğan medyasının 2019’a şimdiden bir siyasi parti gibi hazırlandığının iddia eden Sabah gazetesi yazarı Fahrettin Altun, “Amaç 2019’da Erdoğan’ı yenilgiye uğratmak. Ha Kemal gelmiş, ha Meral! Ha Apo gelmiş, ha FETÖ! Hepsi olur, yeter ki Erdoğan bir gitsin! ” dedi.

ERDOĞAN KOLTUĞUNDAN İNDİRİLEMEDİ
"Aydın Doğan partisinin 2019 hazırlıkları" başlıklı bugünkü yazısında yazar, "2014 ve 2015'te devreye soktukları stratejilerin hiçbiri sonuç vermedi. Ne terör saldırıları, ne sokak kalkışmaları, ne darbe girişimleri umulan faydayı sağlamadı. Erdoğan koltuğundan indirilemedi" ifadelerine yer verdi.

Yeni dönem siyaset mühendisliğinde ekonomi silahının devreye sokulacağı görüşünü savunan Altun, yazısına böyle devam ediyor:

MEDYA ÜZERİNDEN KARA PROPAGANDA
"(...)Bu doğrultuda öncelikle yabancı sermaye yatırımlarının azaltılması için çaba sarf ediyorlar. Küresel alanda Türkiye'ye güveni sarsmak için çabalıyorlar. Medya üzerinden türlü türlü kara propaganda faaliyeti yürütüyorlar. Batılı hükümetler nezdinde Türkiye'ye yatırım yapan işadamlarına baskı yapılması için lobi çalışmaları yapıyorlar. İşsizlik oranlarını artırmak ve Türk lirasına değer kaybettirmek başlıca amaçları.
Ne yazık ki böyle. Malzeme bu. Muhalefetteyken böyle düşünenler, Allah muhafaza ellerine iktidar geçirdiklerinde bu milletin menfaati için çalışırlar mı?

Piyasaları karıştıran habere Erdoğan'ın danışmanından yanıt

ABD'den şok karar! 7 ülke arasında Türkiye de var

ABD'nin Erdoğan'ı devirme planı yeni hedefleri ise