BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Ay tutulması NASA canlı yayını saat 18.30'da başlıyor

31 Ocak 2018 ay tutulması saat 18.30'dan itibaren canlı izlenebilecek. NASA ay tutulmasını canlı yayınla verecek. NASA'nın ay tutulmasını bu haberin içinde yer alan playerden canlı izleme imkanına sahipsiniz. Süper Kanlı Mavi Ay tutulması 152 yılda bir oluyor. Haliyle bir daha bunu görmeye ömrünüz yetmeyecek.

Abone ol

Süper Kanlı Mavi ay tutulması 152 senede bir görülen sıradışı bir olay. Türkiye'den bu olay saat 18.34'ten itibaren izlenebilecek. Süper kanlı mavi ay tutulması en son 31 Mart 1866’da olmuştu. Bugün izleme şansına erişeceğiniz bu sıradışı ay tutulması 1 saat 16 dakika sürecek.

NASA CANLI YAYINI İZLE : Süper Kanlı mavi ay tutulması Türkiye'den de görülecek ancak en iyi ABD'nin batı yakası ve güneydoğu asya ülkelerinden izlenebiliyor. NASA da bu müthiş ay tutulmasını canlı yayınlıyor. Bir dahaki Süper Kanlı Mavi ay tutulmasını görmeye ömrünüz yetmeyecek. Zira tekrarı 152 yıl sonra olacak. Aşağaki video alanından NASA canlı yayınını izleyin:

AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ : Tutulma dolunayın enerjilerini kat kat arttırırken, üzerimizdeki etkisi bir ay kadar güçlü olarak devam edebilir. Bu Süper kanlı mavi ay tutulması arslan burcunda gerçekleşiyor. Dolunayda güçlenen ateş enerjisi özgüvenimizi, yaratıcılığımızı, enerji, coşku ve motivasyonumuzu yükseltirken, kişisel isteklerimizde bencil, gururlu ve inatçı davranışlara yol açabilir. Övündüğümüz, gurur duyduğumuz, kendimizi diğer kişilerden daha üstün gördüğümüz yönlerimizle de sınanabiliriz. Bunları bencillik ve gurur yapmadan bütünün yararına kullanırsak büyük ödüller de alabiliriz.

KALP VE TANSİYONA DİKKAT : Aslan burcu bedenimizde kalp, dolaşım sistemi, omurga ve sırt bölgesini yönetir. Dolunaylarda Ay’ın üzerimizdeki etkisi güçlüdür ve sağlık sorunları daha fazla ortaya çıkabilir. Siz veya çevrenizde dolaşım sistemi, kalp ve tansiyon sorunu olanların daha fazla dikkat etmesi gereken bir dönemde olacağız.

EN ÇOK KİMİ ETKİLEYECEK : Bu tutulma 28 Temmuz-5 Ağustos Aslanlar, 27 Ocak-3 Şubat Kovalar, 27 Nisan-3 Mayıs Boğalar, 29 Ekim-5 Kasım Akrepler için birinci derece etkili olabilir.

Ay tutulmasının burçlara etkileri-Aşkta aldatma ve...