BIST 9.536
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.487,78

Ay Terazi burcuna geçiyor

Öğle saatlerinden itibaren ilişkiler, işbirlikleri, sosyal ve sanatsal kavramlar günlük yaşamımıza daha fazla dahil olmaya başlayabilir.

Bugün 3 Mart Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Başak burcundaki Ay günün ilk saatlerinde Merkür ve Venüs ile karşıt, Akrep burcundaki Jüpiter ile de uyumlu görünüm yapacak. Ay 02:50’de boşluğa girecek.

Sabah erken saatlerde oluşacak Ay Chrion karşıtlığı ruhsal ve bedensel hassasiyetimizi arttırabilir. Genel bağışıklığımız, sinir ve sindirim sistemimize özen göstermeliyiz. Psikosomatik ve alerjik problemler dolunay etkisiyle nüksedebilir.

Ay 11:20’de Terazi burcuna geçecek. Öğle saatlerinden itibaren ilişkiler, işbirlikleri, sosyal ve sanatsal kavramlar günlük yaşamımıza daha fazla dahil olmaya başlayabilir.

Huzur ve denge arayışı ile yakın ilişkilerimizde daha uyumlu ve tavizkar olabiliriz. Bulunduğumuz ortamlarda estetik ve konfor beklentimiz de öne çıkabilir.

Gece saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Satürn ile dik açı yapacak. Aile büyükleri ve otorite kavramlarının üzerimizdeki etkisi artarken zaman zaman kendimizi kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebiliriz. İlişkilerdeki görev ve sorumluluklar belirleyici olabilir.